פורסם 2003 ביוני 1722 שנים יש לי בערך 43 גיגה של טראקים בלבד,וזה כולל ברובו את הז'אנרים:Hard TranceHard HouseProgressive TranceClub TranceHardstyleקצת Danceועוד קצת Houseוכמובן Psytranceאני הכי אוהב מבין כולם את הסטייל הגרמני כפי שאי קורא לו,שהוא הארד טראנס והארד סטייל,בעיקר Dj Dean ו Jordan & Baker.דאנס והאוס אולי מוסיקה מצליחה אבל היא מוסיקה ממוסחרת שכמעט הכל נשמע אותו דבר ועובד לפי אותו עיקרון ולכן אני לא ממש אוהב את זה,בהראד טראנס יש יצירות מדהימות וכך גם בפסייטראנס.הייתי ממליץ לכם על כמה אבל יש לי כל כך הרבה שאני אוהב וכל כך הרבה מובחרים כך שיהיה לי קשה.בקיצור מוסיקה אלקטרונית שולטת,היא הדבר החם הבא (והעדכני..)ומי שלא קלט את זה אז הגיע הזמן.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אוקייייייי אוווווקיייייייי לא אמרתי שאי אפשר לשמוע טראנס אפשר אבל לדעתי אי אפשר כל הזמן.......
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים דווקא אפשר מאוד!אין כמו לקום/להרדם לצלילי Deeply Disturbed או Symphonatic....
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים :ylsuper: paladin on weed, איך אתה לא מכיר את "יומולדת"??יש לי חורים בילדות... :-[
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים תקשיב לי אני כבר שומע דאנס, ווקאל האוס שנתיים ואני יכול להמליץ לך על טראקים פצצתיים חלקם האוסים יפים אבל הרוב ישןMadelyne - Beautiful ChildKate Ryan - UR My LoveKim Wilde - LovedKMC feat. Dhany - I Feel So FineLaava - Wherever You AreLouie DeVito - Let Me Love You TonightLouie Devito Dance Factory - Stand StillMe & My - Fly HighMilk Inc. - Wide AwakeMilk Inc - Breathe Without YouMythos & Watergate - Neverending DreamN Trance - ForeverNoemi - Y.O.UOffer Nisim - I'm So ExcitedScooter - The Logical SongScooter - Nessajashiva shidapu - spiritual healing4 Clubbers - TogetherAyla Liebe - Trance Rave Jungle (Atb Remix)Blank & Jones - DesireCJ Stone - InfinityCosmic Gate - The WaveDee Dee - The OneDJ C7 - Fly AwayDJ Tiesto - Yahel - VoyageFlip & Fill - Shooting StarFragma - Toca's MiracleHampenberg - Dont Lie To MeIan Van Dahl - ReasonKaraja & ATC - She Movesתאמין לי אם אתה אוהב דאנס אתה תאהב אחד אחד מהטראקים פה אם תרצה עוד המלצות תגיד לי.
פורסם 2003 ביוני 1722 שנים מחבר אני התחלתי אם הטראנס ועברתי לדאנס האוס זה לא אומר שאני לא מעודכן בטראנס תגידו יש משהוא חדש בטרנס דאנס הישראלי כמו ה GOOD MORNING ISRAKL וכאילו ישראלים ?אולי אני יחזור לטראנס בצורה יותר רצינית
פורסם 2003 ביוני 1922 שנים הייתי בשבועיים האחרונים בכמה מועדונים והיו שם טרנסים ומיקסים שממש אהבתי יש לכם מושג איזה טרנסים ומיקסים הולכים עכשיו במועדונים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.