פורסם 2003 ביוני 1522 שנים Laava - Wherever You AreLasgo - AloneLasgo feat Svenson & Gielen - Twisted pray
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים באמת שאני לא רוצה להפריע או להטיף. אבל אנשים, אתם צריכים לגלות את הדבר האמיתי -PSYTRANCE .לא נימאס לכם מיצירות שבאות תוך שעתיים שלוש וחוזרות על עצמן בדרכים שונות. אני לא מאשים אותכם, גם אני הייתי חולהדאנס והאוס. תעברו שלב אחים, לא תצטערו . Peace !
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים GMS - Juice (requiem for a dream)Chimestry - we are one (club mix)and the legendery Dj YAHEL !
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר באמת שאני לא רוצה להפריע או להטיף. אבל אנשים, אתם צריכים לגלות את הדבר האמיתי -PSYTRANCE .לא נימאס לכם מיצירות שבאות תוך שעתיים שלוש וחוזרות על עצמן בדרכים שונות. אני לא מאשים אותכם, גם אני הייתי חולהדאנס והאוס. תעברו שלב אחים, לא תצטערו . Peace !אחי תקשיב אני עברתי מהשלב של טרנס יש לי הכל GMS ASTRIX ועודועוד כמה אפשר לשמוע טרנס טרנס שומעים במסיבות לא שאתה לבד בבית שלב עברתי מזמן האוס אפשר לשמוע וגם דאנס אפשרי בסגנון של מוסיקה אלקטרונית תנו שמות של טרנסים אם אתם רוצים.............
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים באמת שאני לא רוצה להפריע או להטיף. אבל אנשים, אתם צריכים לגלות את הדבר האמיתי -PSYTRANCE .לא נימאס לכם מיצירות שבאות תוך שעתיים שלוש וחוזרות על עצמן בדרכים שונות. אני לא מאשים אותכם, גם אני הייתי חולהדאנס והאוס. תעברו שלב אחים, לא תצטערו . Peace !מסכים !PsyTrance שולט!אלה הכי טובים של אינפקטד (יש עוד, פשוט אלה הכי כיף לשמוע):Infected Mushroom - Bust A MoveInfected Mushroom - Dead PrinceInfected Mushroom - Deeply DisturbedInfected Mushroom - MerlinInfected Mushroom - MTVInfected Mushroom - Release MeInfected Mushroom - S Is Here (Yahel Mix)Infected Mushroom - StomperInfected Mushroom - SymphonaticInfected Mushroom - Unbalanced (Baby Killer Rmx)Infected Mushroom Feat. Xerox - Acid KillerInfected Mushroom Feat. ברי סחרוף - יומולדת
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אחי יש לי 9גיגה טראנסיםיש לי גם קצת פסיי כי אני לא ממש אוהב את זהואת האוס דאנס הזה בכללאני יותר בקטע של הקלאב טראנס והארד טראנס...תאמינו לי אחלה דברים
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מסכים !PsyTrance שולט!אלה הכי טובים של אינפקטד (יש עוד, פשוט אלה הכי כיף לשמוע):Infected Mushroom - Bust A MoveInfected Mushroom - Dead PrinceInfected Mushroom - Deeply DisturbedInfected Mushroom - MerlinInfected Mushroom - MTVInfected Mushroom - Release MeInfected Mushroom - S Is Here (Yahel Mix)Infected Mushroom - StomperInfected Mushroom - SymphonaticInfected Mushroom - Unbalanced (Baby Killer Rmx)Infected Mushroom Feat. Xerox - Acid KillerInfected Mushroom Feat. ברי סחרוף - יומולדתאת זה אני חייב לשמוע!
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים אני אוהב הכול , גם דאנס , גם האוס , גם טרנס , גם פסיכודליק וגואה . ככזה אני אתן לכם המלצות מכל הסוגים :INFECTED MUSHROOM - XEROX GRAVITY WAVESINFECTED MUSHROOM - DRACULAויש עוד רבים טובים של אינפקטד...אני מת גם על DJ YAHEL , המומלצים שלו מטעמי :INTELLIGENT LIFE WAVES OF SOUNDSKYWAKER MR CLUBTRANCEVOYAGEמישהו פה שומע HUX FLUX ? זה כבד ...ממליץ בחום על KAI TRACID ובמיוחד על הבאים :PEYOTE SONGTRANCE AND ACIDVOYAGERTOO MANY TIMESSUICIDEאוהב גם את דיג'י טייסטו. יש לו הרבה טרקים טובים .כמו כן את ASTRAL PROJECION . ואה כן ...גם את DJ QUICKSILVER .כמו כן , ל-PULSEDRIVER יש דאנסים ממש טובים . ואיך לא גם את PPK .ועוד כמה מומלצים של דאנס : KLF - LAST TRAIN TO TRANCECENTRALMAROMA - LA LUNAAYLA - CYBERTRANCE בקיצר כפי שהבנתם בטח אני מכור למוסיקה אלקטרונית .
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מחבר אחי יש לי 9גיגה טראנסיםיש לי גם קצת פסיי כי אני לא ממש אוהב את זהואת האוס דאנס הזה בכללאני יותר בקטע של הקלאב טראנס והארד טראנס...תאמינו לי אחלה דבריםמוזר?????CosmicFireמה אתה כל הזמן דלוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.