פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים שלום, ברשותי 4870X2 של Club3D אך משום מה הוא הגיע ללא מתאמים בכלל איפה אני יכול להשיג מתאמים? האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות באיזור השרון שעובדת מחר (ערב יום כיפור) בשעות הבוקר? דחוף מאוד תודה רבה לכל העוזרים
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=MOLEX2PCIeXזה לא זול, אז תנסה להשיג מהחנות שבה קנית את הכרטיס.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אני חושב שהחנות שקנית את הכרטיס ממנה אמורה לתת לך אותם או שהם באים עם הכרטיסתתקשר תברר הכי כדאי .. לפני שאתה משלם בחנויות אחרות ...
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים יש לך כזה כרטיס, ואין לך חיבורים כאלו בספק?אתה בטוח שהספק שלך יכול לסחוב את הכרטיס?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר הספק הוא ספק זמני,שיוחלף באחד שקיימים בו החיבורים.כרגע אני רוצה להנות מהכרטיס אבל נתקעתי בלי חיבוריםהצלחתי להשיג מתאם של מולקס ל-6פינים, איפה אני יכול להשיג מתאם ל-8פינים? אני לא מוצא בזאפ ולא בחיפוש בגוגל
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים יש לך כזה כרטיס, ואין לך חיבורים כאלו בספק?אתה בטוח שהספק שלך יכול לסחוב את הכרטיס?באמת נקודה למחשבהאולי כדאי שתחליף ספק לפני שאתה משקיע כסף בחיבור שבמיילה ילך לפח?חוץ מזה איזה סוג ספק יש לך ?אם זה ג'נרי אל תסתכן......
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.