פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אלה הזולים ביותר מתוך זאפ..מישהו מכיר ויכול להמליץ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים טרוניקסאני קונה בחנות הזאת כבר 4 וחצי שניםמרוצה, לא קרה אף פעם שהייתה בעיה, מחירים הוגנים, שירות בסדראין לי טענותיש לי משם 3 מחשבים וגם מכירה המון אנשים שקנו שם ולא הייתה להם בעיה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים פנדס, לטעמי החנות הכי בטוחה, עם שרות מצויין. מחזק,בין החנויות הטובות שבאמת שווה לקנות אצלם,המוכרים מאוד נחמדים
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אני קניתי מG-TECH כמה וכמה דברים:הארד דיסקזכרונות צורבועוד כמהוהם היו מאוד אמינים ונחמדים, ושהיו בעיות(שהיו בגללי) באתי עם המחשב שלא נקנה אצלהם, והם התקינו לי את הזיכרון בחינם.אז אני ממליץ על G-TECH
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אני ממליץ על וואלה שופס.תקבל מחיר נמוך יותר מהכי נמוך שיש בזאפ,(אם זה בתשלום אחד),וגם תוכל להחזיר את המסך אם הוא לא מוצא חן בעיניך תוך שבועיים מיום קבלת המוצר,ותקבל את כספך חזרה,לפי החוק. חנויות אחרות עושות בעיות עם הדברים האלו.מנסיוני,וואלה שופס תקבל את המוצר בחזרה גם אם פתחת והשתמשת.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר אני ממליץ על וואלה שופס.תקבל מחיר נמוך יותר מהכי נמוך שיש בזאפ,(אם זה בתשלום אחד),וגם תוכל להחזיר את המסך אם הוא לא מוצא חן בעיניך תוך שבועיים מיום קבלת המוצר,ותקבל את כספך חזרה,לפי החוק. חנויות אחרות עושות בעיות עם הדברים האלו.מנסיוני,וואלה שופס תקבל את המוצר בחזרה גם אם פתחת והשתמשת.איך זה בדיוק עובד הקטע הזה עם וואלה שופס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.