פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אני לא מצליח להפעיל את האימיול בלי לכבות את הפיירוול של ESET.. עכשיו הבעיה היא שאם אני משנה בהגדרות איזה משהו שאני יוכל להגדיר פורט מסוים הוא מתחיל לשאול אותי על כל דבר קטן שמתרחש במחשב וזה די מעצבן.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה המטרידה הזו? תודה מראש!
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים כדי לפתור:כנס למסך הפתיחה של eset smart securityבפינה השמאלית למטה dispaly: advanced modeכנס setuppersonal firewallconfigure rules and zones...תמצא את emuleתלחץ על ה- + יש לצד ויפתח תת נושא ותלחץ על editב - edit ב - direction תבחר both ב - action תבחר allow וב - protocol תבחר או שצריך לרשום TCP & UDPלחץ על אישורפתר את הבעיה?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר אני על מצב אוטומטי וכאש אני על מצב אוטומטי אין לי אפשרות כזאתיש לי אפשרות לעבור למצב interactive ואז האפשרות נפתחת לי אבל אז קופצים לי כל מיני חלונות כדי שאני אלחץ DENNY או ALLOW
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים ב setup כנס personal firewallמשם ל - advanced personal firewall setupapplication modification detectionתלחץ על add ובחר ב - emule ותגדיר פורט כמו שעשית בהתחלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.