עבור לתוכן

גנבו לי את הפלאפון, אפשר לאתר אותו?

Featured Replies

פורסם

גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר.

יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..

:nixweiss:

פורסם

אפשר.

הספקית שלך יכולה לעשות את זה, אבל היא לא תעשה, כי היא מאוד אוהבת את הלקוחות שלה :]

פורסם
  • מחבר

למה לא תעשה?

וזה משנה אם הפלאפון שלי דור 2 או 3?

פורסם

למה שתעשה את זה? קודם כל צריך הוראה מהמשטרה בשביל זה ועוד המון המון סיבוכים.

פעם הבאה תקנה מכשיר סימביאן S60, אפשר להתקין שם תוכנות נגד גנבות שיעזרו לך לאתר אותו לבד.

פורסם
  • מחבר

היה לי את 6120 ז"ל

התוכה הזאת מגיע ישר עם המכשיר? איך אני מזהה אותה אולי זה היה מותקן לי ולא ידעתי :kopfpatsch:

פורסם

היא לא מגיעה איתו...

פעם הבאה פשוט תשמור יותר טוב על הדברים שלך

פורסם

היא לא מגיעה איתו...

פעם הבאה פשוט תשמור יותר טוב על הדברים שלך

:hizuk:

פורסם

תתקשר לספק ותבקש שיחסמו גם את ה-IMEI ככה שאי אפשר יהיה לעשות שימוש במכשיר באותה רשת

אולי הם יסכימו

פורסם

^^

גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר.

פורסם

פעם הבאה תקנה מכשיר סימביאן S60, אפשר להתקין שם תוכנות נגד גנבות שיעזרו לך לאתר אותו לבד.

אפשר קצת פרטים על זה?

פורסם

^^

יש הבדל גדול מאד בין לחסום את המספר ככה שאי אפשר יהיה להוציא שיחות על חשבונך אבל אפשר יהיה לשים במכשיר SIM אחר ולהשתמש בו לבין לחסום את ה-IMEI ככה שאי אפשר יהיה להשמתמש במכשיר באותה רשת ללא תלות ב-SIM.

פורסם

לתוכנה קוראים security genius, היא עולה לבד עם הטלפון אחרי ההתקנה, אי אפשר להכנס אליה מתפריט יישומים פעילים, אלא רק על ידי הקשת קוד והיא ישר עולה, ברגע שמכניסים סים זר למכשיר היא שולחת SMS למספרים מוגדרים מראש עם המספר של הגנב.

פורסם

כמו שאמרו פה..

רק באישור של המשטרה/בית משפט, הספקית תעשה את זה.

כמו המקרה ההוא של הרב אלוף שגנבו לו את הג'יפ עם הפלאפון והנייד שלו שהכיל מסמכים צבאים חשאיים.

כמה שעות אחרי זה הג'יפ כבר הוחזר למקומו.

פורסם

לתוכנה קוראים security genius, היא עולה לבד עם הטלפון אחרי ההתקנה, אי אפשר להכנס אליה מתפריט יישומים פעילים, אלא רק על ידי הקשת קוד והיא ישר עולה, ברגע שמכניסים סים זר למכשיר היא שולחת SMS למספרים מוגדרים מראש עם המספר של הגנב.

נשמע מעניין, תודה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים