פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים גנבו לי פלאפון, התקשרתי לספק שלי והם חסמו את המספר. יש דרך לאתר אותו אכשהו, אולי שהגנב יפעיל את הפלאפון? משהו עזרה..
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אפשר.הספקית שלך יכולה לעשות את זה, אבל היא לא תעשה, כי היא מאוד אוהבת את הלקוחות שלה :]
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים למה שתעשה את זה? קודם כל צריך הוראה מהמשטרה בשביל זה ועוד המון המון סיבוכים.פעם הבאה תקנה מכשיר סימביאן S60, אפשר להתקין שם תוכנות נגד גנבות שיעזרו לך לאתר אותו לבד.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר היה לי את 6120 ז"ל התוכה הזאת מגיע ישר עם המכשיר? איך אני מזהה אותה אולי זה היה מותקן לי ולא ידעתי
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים תתקשר לספק ותבקש שיחסמו גם את ה-IMEI ככה שאי אפשר יהיה לעשות שימוש במכשיר באותה רשתאולי הם יסכימו
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים פעם הבאה תקנה מכשיר סימביאן S60, אפשר להתקין שם תוכנות נגד גנבות שיעזרו לך לאתר אותו לבד.אפשר קצת פרטים על זה?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים ^^יש הבדל גדול מאד בין לחסום את המספר ככה שאי אפשר יהיה להוציא שיחות על חשבונך אבל אפשר יהיה לשים במכשיר SIM אחר ולהשתמש בו לבין לחסום את ה-IMEI ככה שאי אפשר יהיה להשמתמש במכשיר באותה רשת ללא תלות ב-SIM.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים לתוכנה קוראים security genius, היא עולה לבד עם הטלפון אחרי ההתקנה, אי אפשר להכנס אליה מתפריט יישומים פעילים, אלא רק על ידי הקשת קוד והיא ישר עולה, ברגע שמכניסים סים זר למכשיר היא שולחת SMS למספרים מוגדרים מראש עם המספר של הגנב.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כמו שאמרו פה..רק באישור של המשטרה/בית משפט, הספקית תעשה את זה.כמו המקרה ההוא של הרב אלוף שגנבו לו את הג'יפ עם הפלאפון והנייד שלו שהכיל מסמכים צבאים חשאיים.כמה שעות אחרי זה הג'יפ כבר הוחזר למקומו.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים לתוכנה קוראים security genius, היא עולה לבד עם הטלפון אחרי ההתקנה, אי אפשר להכנס אליה מתפריט יישומים פעילים, אלא רק על ידי הקשת קוד והיא ישר עולה, ברגע שמכניסים סים זר למכשיר היא שולחת SMS למספרים מוגדרים מראש עם המספר של הגנב. נשמע מעניין, תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.