פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים שלוםיש לי בעיה כבר הרבה זמן.הבעיה היא בהצגת סרטונים בYOUTUBE (ככל הנראה בעיית פלאש?)ניסתי כל מיני שיטות שהביאו לסידור הבעיה (התקנת מקודדים, הסרה מלאה והתקנה של פלאש פלייר, איפוס הדפדפן וכיו"ב..)כשאני מאפס את הדפדפן הבעיה מסתדרת לזמן מה ואז עוד הפעם חוזרת ואינני יכול לראות סרטונים ביוטיוב, מופיע לי פשוט ריבוע לבן איפה שאמור להופיע הסרטון)אני רוצה לסדר את הבעיה אחת ולתמיד!אשמח אם מישהו יעזור לי..יש לי דפדפן EXPLORER 7ווינדוס XP עבריתתודה מראש
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר תאמין לי שניסיתי יותר מפעם אחת! לא מסתדר עם הדפדפן הזה אשמח אם תתנו פיתרון לבעייתי
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אין קשר בין מקודדים לבין פלאש. אם הוא מותקן הסרטונים אמורים לעבוד.תבדוק שאין לך חוסם פרסומות בדפדפן או בfirewall
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מחבר אין קשר בין מקודדים לבין פלאש. אם הוא מותקן הסרטונים אמורים לעבוד.תבדוק שאין לך חוסם פרסומות בדפדפן או בfirewallאחי אין לי פיירוואלואיך אני בודק בדפדפן ?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים אם איפוס הדפדפן מסדר את הבעיה אבל כל פעם זה חוזר, כנראה שיש תוכנה\טולבאר שגורם לזה כל פעם מחדש.או שתעלה על מקור הבעיה, או ש[אפילו יותר טוב]תחליף דפדפן כמו שהציעו לך, אם אתה לא משתמש בפיירפוקס תנסה את של גוגל.
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים למי שיש בעיות שינסה את זהhttp://www.adobe.com/support/flashplayer/ts/documents/tn_19166/Install_Flash_Player_9_ActiveX.zip
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים יש לי את אותה בעיה וניסיתי כל מה שאמרו פה - לא עוזראני עם קספרסקי.מה זה אגב איפוס דפדפן? איך עושים?
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים הדפדפן היחיד שלא נתקעים בו סרטוני ה יוטיוב הוא אופרהיש לי את אותה הבעיה בדיוק...לא מצאתי את שורש הבעיה ניסיתי הכל...עד שהורדתי אופרה.. וכל פעם שאני רוצה לראות סרטון ביוטיוב אני פשוט נכנס לאופרהרק דרכו עובדים לי הסרטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.