עבור לתוכן

שאלה למי שהיה בקפריסין לאחרונה

Featured Replies

פורסם

האם מקובל לשלם שם ביורו או שיש מצב שאני אפילו אעלה על האוטובוס הציבורי ויורידו אותי אם אין לי לירה קפריסאית באמתחתי ? ;D

והאם הם ממירים (בהנחה שהרוב שם נקוב בלירות) בשער הוגן וקרוב לפחות ליציג ליורו כאשר אתה קונה ביורו בחנות ?

תודה !! ;)

פורסם

בחנויות זו לא בעיה לרוב. רק בסופרים הם לפעמים לא מקבלים יורו. תחבורה ציבורית לא מקבלת יורו למעט מוניות.

פורסם
  • מחבר

וכמה כסף כדאי שיהיה עלי ל-6 שעות של טיול שם בקטנה של נניח 4 פעם מונית וכמה אתרים בקטנה + אוכל בסופרים שלא יקבלו יורו ? :P

פורסם

וואלה? מוזר.

אני זוכר שכשהייתי שם לפני שנה הם היו ממש בתהליכים של לעבור ליורו. בהרבה מהמקומות התפריטים כבר עברו ליורו ולחלק מהמכוניות כבר הייתה לוחית רישוי של האיחוד האירופאי.

בכל מקרה, אם הם עוד נשארו עם הלירות, כל נסיעה באוטובוס תעלה לך משהו כמו כמה שקלים (שזה פחות מלירה אחת).

אבל בכל מקרה תמיד כדאי לקחת כסף אקסטרה למקרה חירום.

פורסם

הייתי לפני כמה שבועות באיה נאפה והכל שם ביורו,

אולי בגלל שזאת עיר תיירות אז קח את זה בחשבון.

תקח גם וגם לא כדאי להסתכן ולהתבאס, בכל מקרה זה לא מדינת עולם שלישי השערים נורמלים (בין הלירה ליורו).

פורסם

רק שתדע שעכשיו קפריסין עברה רשמית ליורו אז אני לא חושב שתיהיה לך בעיה בשום מקום לשלם עם יורו.

"It adopted the euro on 1 January 2008." ציטוט מויקיפדיה

פורסם

:goodposting:

יורו הוא המטבע הרשמי של קפריסין, אני לא חושב שיש טעם להביא מטבע אחר חוץ מהיורו.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אביא איזה 10לירות כי בת'אכלס זה יוצא לפי שער הבנקים איזה 90 שקל !!!

בסופרים אני אקנה ביורו והכל, אבל זה יהיה רק לתחבורה הציבורית...

מישהו היה בלימסול ? אני אמור לבלות שם איזה 5-6 שעות.... אז בגדול אני מקווה שזה יספיק לאוטובוס (קו מס' 1)... או למונית אם הם לא גנבים... ;D

אגב ... שמעתי שפתחו mall ליד הנמל החדש, יש מצב להביא אותה באיזה קנייה שווה של Wii, או שחבל על המאמץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים