פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים שלום לכולם! בעייה מוזרה, יש לי WIN XPנעלמו לי פתאום כמה אופציות בWINDOWS יכול להיות שיש עוד כמה בלי שאני יודע עליהם..קודם כל הריבוע שמראה לי באיזה שפה אני משתמש נעלם, אבל מסומן לי "וי" ליד LANGUAGE BAR ובשורה הכחולה במקום שהוא אמור להיותיש פשוט ריק שלא נותן לי ללחוץ עליו. כאשר אני מבטל את ה"וי" ליד LANGUAGE BAR הריק הזה מצטמצם לי.עוד דבר בתפריט TOOLS --- FOLDER OPTIONS ---- VIEW אמור להיות אופציה לביטול הסתרת קבצים ומה שיש לי זה רק "ניהול זוגות של דפי אינטרנט ותיקיות" והאופציות הרגילות שמסמנים בהם "וי". לעשות שיחזור בחלון הזה לא עזר, ושחזור מערכת לא עובד לי. מאוד מוזר, אולי מישהו מכיר את התופעה.. תודה...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים לגבי סרגל כלים שפות: srtart>run>ctfmonלגבי הסתרת קבצים עיין בסטיקי של קבצי REG.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר תודה רבה, הסרגל שפות חזר! רבל כשאני מנסה להריץ את הקובץ שאמור לטפל בבעיה השניה (לפי מה שנתנו בסטיקי) מופיעה לי הודעה - CANNOT IMPORT קובץ THE SPECIFIED FILE IS NOT A REGISTRY SCRIPTמה זה אומר? מה לעשות עם זה?תודה תודה..
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים הוסט של הקבצים כנראה לא ממש יתפקד ואנחנו מתפל בזה בקרוב בנתיים אתה יכול להיעזר בזה: http://www.pctools.com/guides/registry/detail/1007 ידני ב regedit אבל גם עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.