עבור לתוכן

טיפ קטן שיאיץ לכם את תוכנות שיתוף הקבצים!

Featured Replies

פורסם

הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים:

הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה.

אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור.

זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה...

תהנו :]

פורסם

:)

אהבתי אחי :silly:

פורסם

למה להיות מניאקים ולהגביל את ההעלאה ל-10 KB\S?

אני תמיד מגביל ל-1, דרך אגב.... ככה יש ניצול כמעט מקסימלי, ואני מוריד קבוע על 320

פורסם

ואו חשבת על זה בעצמך? ::)

אה ואתה הולך לקבל אזהרה :nixweiss:

פורסם

*facepalm smiley

פורסם

תלוי איזה תוכנות שיתוף

למשל אם אני יגביל ביוטורנט ואני יוריד דרך tl מהירות ההורדה גם תצנח לי וגם לגבי חלק מתוכנות האמיול שלא מאפשרות הגבלת העלאה אז על איזה תוכנות אתה מדבר..

פורסם
  • מחבר

למה אזהרה? כולה נתתי פה טיפ.. לא רוצים? מצידי שהמנהלים ימחקו.. מבחינתי אני כבר נהנה מהטיפ :]

ובקשר למהירות: אני בכוונה אמרתי להגביל ל10 ולא ל1, כי כשמגבילים ל1 בדרך כלל המהירות הורדה צונחת ביחד עם זה..

פורסם

תלוי איזה תוכנות שיתוף

למשל אם אני יגביל ביוטורנט ואני יוריד דרך tl מהירות ההורדה גם תצנח לי וגם לגבי חלק מתוכנות האמיול שלא מאפשרות הגבלת העלאה אז על איזה תוכנות אתה מדבר..

ביוטורנט 1.8 אכן מהירות ההעלאה משפיעה על ההורדה. אם אתה רוצה, אתה יכול לעשות rollback לגירסה 1.7.7 או גרסאות יותר מוקדמות, שם הם לא כללו את המגבלה הזו

פורסם

הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים:

הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה.

אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור.

זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה...

תהנו :]

בגלל ילדים כמוך, אתרי שיתוף קבצים חוסמים את כל טווח ה-IP של מדינת ישראל! :bash:

פורסם

בגלל ילדים כמוך, אתרי שיתוף קבצים חוסמים את כל טווח ה-IP של מדינת ישראל! :bash:

פורסם

הקטע גם שאתה מפרסם את זה.

תמשיך... תמשיך לפרסם.

במקרה הטוב תוריד על 0, ובמקרה העוד יותר טוב, יחסמו אותך מאיפה שאתה (לא) חבר.

פורסם

למרות שלא מדובר פה על תוכן לא חוקי, אני נאלץ לנעול את התראד.

פשוט חוץ מאימרות כאלו ואחרות המכילות ספאם התראד הזה לא יתפתח לשום מקום.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים