פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אני גולש באינטרנט ולהפתעתי מהיום יש לי בעיה שזה לא מראה לי סרטונים משום אתר באינטרנט. (one, sport5 וכו') לא נפתחים לי שם סרטונים!את YOUTUBE דווקא כן מפעיל לי אבל השאר לא.. אז מה הבעיה בעצם? יש לי ווינדוס XP PRO, MEDIA PLAYER 11 כל קודק שצריך ופלאש וכל זה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר טוב זה משהו בהגדרות של המדייה פלייר ואני בטוח באלף אחוז... מישהו יודע להתעסק עם זה ולעזור לי? זה בטוח מהמדייה פלייר.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים דפדפן!=אינטרנט.אתה שומע קול ולא רואה תמונה או שאין שום תגובה בכלל?תנסה בנוסף להסיר ולהתקין מחדש WMP11.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר אין לא קול ולא תמונה - זה לא מפעיל שום סרטון פשוטואין אי אפשר להסיר זה ווינדוס שבא איתו המדייה פלייר 11זה בעיה במדייה אני אומר לך לא קשור בכלל לדפדפן התקנתי פלאש, שוקוואב, ג'אבה בנוסף מחדש וזה לא עזר. ניסיתי קוקד חדש - לא עזר.זה רק המדייה פלייר כבר ביררתי פשוט במדייה פלייר 11 קצת יותר מסובך להתעסק.[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 20:50:39אגב אם לא ידעת יש במדייה פלייר מלא אפשרויות שקשורות איכשהו להפעלת דברים מהאינטרנט בצפייה ישירה.. אז לא לדבר בלי ידע
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.