עבור לתוכן

שיחזור מידע

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

אתמול העברתי תמונות מהמצלמה לתיקייה בשולחן העבודה ובטעות מחקתי אותם מהמצלמה והשולחן עבודה

התמונות מאוד חשובות לי וברצוני לשחזר את המידע שאבד, האם זה אפשרי ?

חשוב לציין שמחקתי אותם דרך Shift+Delete ולא לסל מיחזור ואז ניקיתי...

תודה לעונים ויום טוב.

קובי

פורסם

אם התמונות באמת חשובות לך - כבה את המחשב וקח את המחשב לשירותי הצלת מידע כמו טיקטק ומיטסי ותתכונן לשלם כמה אלפי שקלים

אם התמונות לא עד כדי חשובות לך או שאתה חסר מזומנים (כמו רובנו) אתה יכול לחבר את הדיסק הקשיח במחשב אחר (או להעלות את המחשב מדיסק PE )

ואז אתה יכול להשתמש בתוכנת שיחזור שתעתיק לך את הקבצים למדיה אחרת (דיסק קשיח אחר, דיסק און קיא וכו')

אני די מחבב את התוכנה הבאה:

http://www.softpedia.com/get/System/Back-Up-and-Recovery/Restoration.shtml

מה שחשוב שלא תנסה לכתוב קבצים אחרים על הדיסק או לנסות לשחזר לאותו VOLUME

כל טוב,

גבריאל

פורסם

פעולת המחיקה של ה-Windows, הא בעצם לא מחיקה בכלל.

הדבר היחיד שהמערכת הפעלה עושה זה פשוט מאפשרת לקבצים חדשים להכתב על אותו שטח ב-HD שעליו נמצאים התמונות.

בקיצור, אם לא עשיתי שינוי גדול ב-HD (העברה של קבצים, העתקת קבצים חדשים וכו') לא תיהיה בעיה לשחזר 100% מהתמונות בעזרת כל תוכנה פשוטה לשחזור מידע (Google It).

אבל בכל זאת, גם עם העתקת קבצים חדשים או עשית שינויים גדולים בקבצים אז עדיין יש סבירות גבוהה שתצליח לשחזר 100%.

"שירותי הצלת המידע"שתוארו בתגובה של gabriel6 הם רק למקרה של שחזור מידע מ-HD תקול, והם יקרים מאוד.

פורסם

"שירותי הצלת המידע"שתוארו בתגובה של gabriel6 הם רק למקרה של שחזור מידע מ-HD תקול, והם יקרים מאוד.

לפעמים גם מדיסק לא תקול - גם בזה נתקלתי - הם פשוט מאוד מקצוענים

הכל שאלה עד כמה המידע חשוב או עד כמה המזומנים זמינים

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה לכולם !!

שנית התמונות "יסבלו" במחשב אם אני לא יצליח להוציא אותם אחרת זה יוציא ממני 1400 ש"ח ממיטסי - וזה כבר מניסיון קודם....

שלישית, ניסיתי תוכנות כמו UNDO DELETE ועוד אחת ששכחתי את שמה ולא מצאתי את המבוקש, אני אנסה בתוכנות שננתם ויעדכן אתכם בהמשך..

תודה שוב,

קובי.[br]פורסם בתאריך: 6.10.2008 בשעה 18:00:55

ניסיתי לשחזר מידע אבל לא הצליח לי עם הרבה תוכנות, היו תוכנות יותר טובות שמצאו לי דברים מלפני שנה.. ודברים שלא חשבתי שיהיו במחשב...

אבל ללא הצלחה בתמונות הספציפיות, אם אני אחכה זה יעזור ? הקטע הוא שהוא מוצא עד התמונה האחרונה לפני זו שאבדה, כלומר אם הרצף של המצלמה שצילמה היה IMG_3599 הוא לא מוצא את הסדרה מעליה - IMG_3600 והלאה... מוזר לי מאוד...

בכל אופן תודה רבה לכם ! וחתימה טובה, ננסה להשיג צילומים נוספים שוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים