פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש ניר! את הכלי NTONE משהו של NVidia אני יכול לכבות בלי שזה יהרוס משהו? נ.ב הכי הכי הכי חשוב יש לי את התיקיה הזאת שיש בה מעל 700,000 קבצים ואין לי מושג מה היא בסקאנים זה תמיד נתקע בתיקיה הזאת(SCAN) וזה מעצבן לאללה אני בא להכנס לתיקיה והוא תוקע את המחשב ואין לי מושג מאיפה זה בא?! זה השם שלהתיקיה) C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\Protect וזה המאפיינים שלה: חבר שלי אמר לי שזה ווירוס אבל אין לי מושג
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר ממש סליחה על ההקפצה אבל אני רואה שאף אחד לא מגיב ויש דיי-הרבה צפיות =\
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמיםויש תהליך שמנצל משהו כמו 12ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!!התהליך שעובד 5-7 פעמים הוא חלק מהמערכת הפעלה וזה תקיןהאספלורר אצלי כרגע תופס 168000, ככה ש- 100000 זה תקין (תנסה להעלות אותו כשרק חלון אחד פתוח על דף ריק בלי פרסומות אז הוא צריך לתפוס מתחת ל- 30000)את הכלי NTONE משהו של NVidia אני יכול לכבות בלי שזה יהרוס משהו?כןנ.ב הכי הכי הכי חשוביש לי את התיקיה הזאת שיש בה מעל 700,000 קבצים ואין לי מושג מה היאבסקאנים זה תמיד נתקע בתיקיה הזאת(SCAN)וזה מעצבן לאללהאני בא להכנס לתיקיה והוא תוקע את המחשב ואין לי מושג מאיפה זה בא?!זה השם שלהתיקיה)C:\Documents and Settings\User\Application Data\Microsoft\Protectחבר שלי אמר לי שזה ווירוס אבל אין לי מושגהתיקיה הזאת משמשת לשמירת מידע של WINDOWS, בכל מקרה בשום מצב לא אמור להיות שם כזאת כמות של קבצים (אצלי יש שם 4 קבצים כרגע)אני חושב יותר לכיוון של וירוס גם כן, או שיש בעיה בדיסק, ניסית להריץ בדיקה של הדיסק?בהצלחה,שי.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים ממש סליחה על ההקפצה אבל אני רואה שאף אחד לא מגיב ויש דיי-הרבה צפיות =\אתה יודע שאסור להקפיץ אבל אתה עושה את זה בכל זאת?: Ho_Nagetsיש לך אזהרה אחת מתוך 3 על הקפצה. בשלישית תורחק מהפורום.אני מציע שתקרא בעיון את חוקי הפורוםhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302051.0
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר אין בעיה אחי מקבל את זה שעברתי על החוק ואני לא בא להתווכח איתך אפילו שההקפצה לא הייתה בפורום WINDOWS אבל חפיפ אני חדש פה ולא בא לי לריב עם כל העולם עכשיו לנושא מישהו יכול לנסות לעזור לי כי אצל חברים שלי ואחים שלי יש שם רק 4 תיקיות ואצלי יש מעל 700,000 קבצים!! מה אני עושה :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.