עבור לתוכן

גומי

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן לעשות חלון במארז שיש לי עכשיו ואני רוצה לשים גומי בין המארז לחלון ראיתי שזה יוצר יפה מאוד יש סוג של גומי שאתם יכולים להמליץ עליו? ואם כן אז איך אני משתמש בו וכמה הוא בערך עולה

תודה מראש

טל

פורסם

שנה את הכותרת ככה שתתאים לחוקי הפורום

''צריך עזרה במציאת גומי לחלון במארז''

חבל שינעל!

הגומי שאתה מדבר עליו זה גומי יו(U) שניתן למצוא אותו אצל זגגים למנייהם ואולי אפילו בהום סנטר

המחיר למטר נע בן 10-15 שקלים..

יש אופציה גם לגומי הייג' (H) שהוא כבייכול מחזיק גם את הפרספקס וגם מכסה את הקנטים הפנמיים של הדלת

אך לצורך כמו שלך אני ממליץ על גומי U

פורסם

קודם כל- חיפוש עם הערך גומי U היה מוצא לך הרבה תשובות..

עכשיו, כבר בעבר אנשים חיפשו גומי H/ U שזה כבר יותר קשה למצוא.

מה שאנשים עשו זה קנו צינור טפטפת של גננים שעולה איזה 30 שקל ל-15 מטר (בערך), הריצו את הצינור לאורך החלון (המסגרת) וראו כמה צריך. חתכו חתיכה לפי המסגרת ואז חתכו לאורך הטפטפת את הצינור ואז נוצר גומי U DIY נחמד שעולה גרושים ושווה את זה. את הגומי U הזה אתה מלביש על המסגרת כמו כל גומי רגיל ואם אתה רוצה אקסטרה מחוזק אז תדביק את הגומי עם דבק כל שהוא(מומלץ חם).

בהצלחה ויום טוב! :xyxthumbs:

פורסם

קודם כל- חיפוש עם הערך גומי U היה מוצא לך הרבה תשובות..

עכשיו, כבר בעבר אנשים חיפשו גומי H/ U שזה כבר יותר קשה למצוא.

מה שאנשים עשו זה קנו צינור טפטפת של גננים שעולה איזה 30 שקל ל-15 מטר (בערך), הריצו את הצינור לאורך החלון (המסגרת) וראו כמה צריך. חתכו חתיכה לפי המסגרת ואז חתכו לאורך הטפטפת את הצינור ואז נוצר גומי U DIY נחמד שעולה גרושים ושווה את זה. את הגומי U הזה אתה מלביש על המסגרת כמו כל גומי רגיל ואם אתה רוצה אקסטרה מחוזק אז תדביק את הגומי עם דבק כל שהוא(מומלץ חם).

בהצלחה ויום טוב! :xyxthumbs:

אני חולק עלייך בעניין הדבק חם

דבק חם תופס יותר מדיי מקום והוא לא טוב להדבקות כאלה

אני הייתי ממליץ אם הוא הולך על הגומי של הטפטפות שזה רעיון מעולה

להחדיר לו קצת דבק מגע ואז להדביק אותו

הרבה הרבה יותר חזק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים