עבור לתוכן

טלויזיה 22.

Featured Replies

פורסם

אהלן. אני מעונין לרכוש טלויזיה 22, שתשמש את אחותי. אני לא מחפש מסך היי אנד, אלה מסך LCD ממוצע ופשוט.

שמתי על על Chimei CMV-222H

מסך מחשב, שניתן לחבר אותו לממיר דיגיטלי (יס, או הוט)

כמה שאלות יש לי:

איך המסך, והאם יש לו מתחרים באותו סדר גודל של מחיר? (רק מסכים עם חיבורים מתאימים לטלויזיה)

למה בעצם מסכי המחשב יותר זולים ממסכי הטלויזיה באותו גודל?

איך עדיף וניתן לתלות את המסך על הקיר? והאם ניתן לפרק ממנו את הרגל שעליו הוא עומד?

והאם בסה"כ זויות הצפיה של המסך יהיו טובות, ויהיה ניתן להסתכל עליו מהצד, ולראות סבבה?

תודה,

שיהיה לכולנו גמר חתימה טובה

פורסם

1. לא

2. כי הוא אינו כולל hyperband שמייקר את העסק ולכן הוא חייב ממיר דיגטלי.

3. אפשר לפרק ולתלות על הקיר עם זרוע מתאימה.

4. מהצד סבבה, מלמטה ממש לא. זה יכול להיות בעייתי בצפיה בטלויזיה.

קח בחשבון שאין לו DVI והוא לא מגיע עם כבל מ-DVI ל-HDMI כך שתצטרך לרכוש כבל/מתאם כזה.

פורסם
  • מחבר

1. לא

2. כי הוא אינו כולל hyperband שמייקר את העסק ולכן הוא חייב ממיר דיגטלי.

3. אפשר לפרק ולתלות על הקיר עם זרוע מתאימה.

4. מהצד סבבה, מלמטה ממש לא. זה יכול להיות בעייתי בצפיה בטלויזיה.

קח בחשבון שאין לו DVI והוא לא מגיע עם כבל מ-DVI ל-HDMI כך שתצטרך לרכוש כבל/מתאם כזה.

אוקי,

טוב, עוד כמה שאלות ברשותך.

1 איזה כניסה משמשת אותנו בחיבור לממיר דיגיטלי? הקומפוננט?

2 האם יש עוד מסך עם חיבור כזה? אפילו פחות איכותי? (מחפש אולי חלופה זולה יותר.. שהסתכלתי על המחיר של המסך התבלבלתי בין אחיו הקטן 228D שעולה 400 שקל פחות..)

3 האם את הזרוע המקורית של המסך אפשר לחבר לקיר, ולהטות את המפרקים שלו? (אני מניח שזה רלוונטי רק אם אתה מכיר ממש את המסך עצמו)

4 אם אכן תיהיה זרוע, שתאפשר הטיה של המסך כלפי מטה, זו לא תיהיה בעיה, נכון? (הגיוני.. :) )

5 מה זה HDMI, זה חיבור VGA "רגיל"?

פורסם

1. קומפוזיט, חיבור צהוב יחיד.

3. לא

4. הכיוון של הזרוע תלוי אך ורק בסוג הזרוע, יש זרועות שאפשר לכוון ויש כאלה שלא.

5. לא. VGA הוא חיבור אנלוגי שלא מומלץ במסכים דקים. HDMI הוא חיבור דיגטלי הדומה מאד ל-DVI. כדי לקבל איכות תמונה מקסימאלית בחיבור למחשב מומלץ לחבר במחשב את חיבור ה-DVI בכרטיס מסך (בהנחה שיש לך כזה) לחיבור ה-HDMI במסך.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאם זה המסך הכי זול שמכיל יציאת קומפוזיט, אז אני מניח שאין לי יותר מידי התלבטויות, הוא הרי היחיד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים