עבור לתוכן

התלבטות בין מסכי Samsung או LG

Featured Replies

פורסם

רציתי לקנות מסך למחשב שלי אך אני מתלבט בין Samsung ל LG...רציתי לדעת איזה מבין שתי החברות הללו יותר עדיפה.

בעיקרון אני מתלבט בין הדגמים הבאים:

Samsung דגם T190 ל- LG דגם W1952TQ

אני יודע שמבחינת המפרט הסמסונג יותר טוב אבל רציתי לדעת איך סמסונג מבחינת מסכים???? את LG פחות או יותר אני מכיר....

פורסם

לא כדאי לך להשקיע סכום של כ-1000 ש"ח על מסכי 19" רחבים, מכיוון שניתן לקנות כיום מסכים גדולים יותר במחיר כזה אשר נותנים חוויית משחק עדיפה. מסכי 19" רחבים הם די נמוכים - אפילו יותר מאשר 17" לא רחבים.

ב-1100 ש"ח אתה כבר יכול לרכוש ASUS VW222u או SAMSUNG 2253BW, שהם מהמסכים המומלצים ב-22" מבוססי TN. בכ-1200 כבר אפשר לקבל אפשרויות כיוון גובה עם ה-SAMSUNG 2243BW.

פורסם
  • מחבר

המחשב שאני רוצה לקנות אינו מיעד למשחקים....רק לגלישה באינטרנט.....

רציתי לדעת מי עדיף סמסונג או אל,ג'י??

פורסם

ככל הידוע לי מביקורת מקצועית ה-T190 ממוצב יחד עם ה-19" הרחבים הפחות גרועים. ל-LG W1952TQ לא בוצעה ביקורת יסודית.

אולם דע שעבור הצגת דף אינטרנט בודד מסכים רחבים הם מוצר חסר פוטנציאל וחבל על הכסף שלך. עבור שני חלונות טקסטואליים פתוחים בו-זמנית מסכי 24" הם אלו שמתחילים להראות יתרון.

הדגם הכי איכותי של סמסונג ב-19" הוא ה-971P, הנותן יחס ניגודיות סטטי גבוה אשר אופייני לפאנל S-PVA, ולכן הטקסט שלו, שהוא כהה יחסית, הוא באיכות מהטובות מבחינת קריאות. ל-LG יש מסך טוב לקריאת טקסט ממושכת אבל לא ב-19" אלא ב-20": L2000CP המבוסס על S-IPS.

אם יש לך קשיים במימון של ה-971P, כיוון טוב הוא ללכת על ה-SAMSUNG 943BM אשר יש לו יתרון בארגונומיה והנדסת אנוש על ה-LG L1953TR. שניהם מבוססים על פאנל TN עם אותו גודל של מכלול צבעים, ולכן מבחינת איכות תמונה ההבדלים לא יהיו ממש מכריעים לטובת אחד מהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים