פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים אז ככה קודם כל זה קרה איך שעשיתי פורמט (בחנות איפה שקניתי את המחשב) בערך שבוע/שבועיים אחרי.צילמתי בתמונות מה זה מראה לי כי היה לי קצת קשה להסביר..הינה:מה שכתוב בהמשך זה TROJAN HORSEhttp://img208.imageshack.us/my.php?image=798798798ak2.jpgוכשאני לוחץ על המשך זה מראה לי ככה:http://img208.imageshack.us/my.php?image=789789789456xg1.jpgאשמח לדעת מהי הבעיה..תודה
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים תתקין אנטי וירוסולפני שאתה קופץ ואומר "אבל יש לי"אז נורטון זה לא אנטי וירוס, נורטון הוא וירוס בעצמו
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר אני יודע שהנורטון הזה חארטה..אבל למה הוא מראה שיש לי סוס טרויאני בכונן D?? אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.ואיזה אנטי וירוס אתה ממליץ?יש לך קישור להורדה אליו?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים וירוס יכול להימצא בכל כונן המחובר למחשב (בין אם זה C,D,E או F),לא מחובתו להתקיים בכונן C.הוירוסים שהנורטון זיהה לך הם קבצי שחזור שככל הנראה ננגעו.מנסיון אישי עם מ'ס תוכנות AV אני ממליץ על AVG.
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר לגבי ה AVG אני יודע שהוא טוב...הבעיה שצריך למצוא להם את הקודים,ואני לא יודע איך מחפשים את זה.מישהו יכול לעזור לי עם שם משתמש וסיסמה לזה?
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים לפני התקנת אנטיוירוס חדש אני ממליץ לעשות ניקוי וירוסים מחוץ למערכת ההפעלה (עם BARTPE או KASPERSKY RESCUE DISC החינמי שיש בסטיקי).בקשר להתקנת אנטיוירוס חדש, במידה ואתה לא מעוניין לשלם יש לך 3 אנטיוירוסים חינמיים מוכרים מאוד, AVG \ AVIRA ANTIVIR \ AVAST.שלושתם טובים מאוד לדעתי, AVIRA קיבלו ציונים מדהימים בסקירות, רק שלגרסא החינמית שלהם יש POPUP שקופץ בערך פעמיים ביום ומציע לך לקנות את גרסאת פרימיום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.