עבור לתוכן

סיפור מאוד מאוד מאוד לא נעים שקרה לי היום בנעה מחשבים

Featured Replies

פורסם

יש מצב שאני מזמין מחשב מלא ומורכב (לפחות הלוח ומחובר לספק, שאר החלקים לא קריטי) ושולחים לי אותו מזיגזאג לצפון (ושזה מגיע בחתיכה אחת...)?

אפשר לבצע לך בדיקת POST (שזה לקחת מעבד, זכרון, לוח אם - להדליק אותם לוודא שהם רק נותנים תמונה, לא מדובר בתחליף לבדיקת מעבדה והבדיקה הזו איננה כרוכה בתשלום). להתקין לך את הלוח בתוך המארז ולחבר אותו לספק, זה על הדרך עוד 170 שקל והוא יוצא מזיגזג מורכב לחלוטין לאחר שנבדק.

מכאן אפשר באמת לקוות שהוא יגיע אליך בחתיכה אחת (או שתיים, תלוי כמה קולה שתה השליח לפני שהביא לך אותו).

אה, כע, משלוחה זה תוספת של עוד 49 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

עברית/אנגלית זה לא מה שיחריב עכשיו את העולם, אבל וואלה, בניתי על זה שאני אשב עם המחשב ואעביר גיבויים/אסדר אותו בסופף השבוע, ואני לא יכול.

אני לא מנסה להוריד את האמינות של החנות, כי הם אחלה, פשוט סתם לא נעים.

בזבזתי זמן ובסוף עשיתי את הכל לחינם.

עכשיו אח שלי צוחק עליי כי אני אחד שקונה רק מקורי, והוא עובד על האנטרפרייז שלו מאתם יודעים איפה...

אני גם בן אדם שלא אוהב להתווכח, אז לא התחלתי לעשות שם סצנות. ניסיתי ללחוץ עליו שיביא לי באנגלית, וכנראה באמת אין לו, אז הבנתי שקרתה טעות אנוש ואני מקבל את זה.

מוסר ההשכל הוא שגם אם זו החנות של אבא שלכם, תוודאו מה אתם מקבלים (גם אם צריך לבדוק תדר זכרון, 32/64 ביט או גודל של מאוורר חח).

פורסם

אז לא הבנתי מה נסגר בסוף...

אתה אמור לקבל ווינדוס אנגלית לא?

אם לא אז זו כבר כן בעיה. ואני כן מסכים שווינדוס בעברית זה חרא, ואתה אמור להתעקש לקבל את האנגלית.

התגובות שלי יצאו מתוך נקודת הנחה שסך הכל הייתה טעות, ותוך כמה ימים אתה מקבל ווינדוס באנגלית,

ככה שה"נזק" הוא רק כמה ימים בלי מחשב, לא ביג דיל.

אבל אתה בהחלט אמור להתעקש לקבל גרסא אנגלית. וזה שווה, גם אם זה אומר לחכות עוד יום יומיים.

פורסם
  • מחבר

אז לא הבנתי מה נסגר בסוף...

אתה אמור לקבל ווינדוס אנגלית לא?

אם לא אז זו כבר כן בעיה. ואני כן מסכים שווינדוס בעברית זה חרא, ואתה אמור להתעקש לקבל את האנגלית.

התגובות שלי יצאו מתוך נקודת הנחה שסך הכל הייתה טעות, ותוך כמה ימים אתה מקבל ווינדוס באנגלית,

ככה שה"נזק" הוא רק כמה ימים בלי מחשב, לא ביג דיל.

אבל אתה בהחלט אמור להתעקש לקבל גרסא אנגלית. וזה שווה, גם אם זה אומר לחכות עוד יום יומיים.

כן, אני מקבל בסוף, אבל סתם ביזבזתי היום את הזמן...

זה כמו לתת לך מחשב קומפלט בלי הכבל לחשמל. זה סתם מעצבן, ולחנות ברמה שלהם זה לא צריך לקרות.

הוא אמר לי שאקבל שבוע הבא את הוינדוס.

פורסם

אז בסדר... לא היה צריך לקרות אין ספק, אבל קרה, בסופו של דבר כולנו בני אדם.

לא בוכים על חלב שנשפך. (או על המצב המאוד מאוד מבאס שקנית מחשב חדש והוא יושב מחכה לך)

אבל לא נורא.

קרה לי משהו דומה, אבל קצת פחות מתסכל, אני את המחשב שלי קניתי כשהייתי בצבא.

אז יצאתי במיוחד להביא אותו מהחנות, ואז הבאתי אותו הביתה וחזרתי לצבא. ואז יצא

שחיכיתי איזה שבועיים עד שיצאתי עוד פעם הביתה כדי להרכיב אותו.

אבל לפחות אני ציפיתי למצב הזה, וזה לא בא לי בבום, אז זה קצת יותר מבאס.

אבל חליק.. בקיצור, שאלה יהיו הצרות שלנו, ושאלו יהיו הבעיות עם חנויות מחשבים, באמת בקטנה :xyxthumbs:

פורסם

שורה תחתונה חברה, כי זה סתם נמרח כמו שוקולד השחר.

הטעות עצמה של העברית אנגלית ממש לא נוראה ואני בטוח שזה לא הסיפור הגדול מי ידוע מה. דברים קורים וזו טעות קטנה והגיונית בסה"כ.

הבעיה פה היא שהוא הזמין אנגלית, אישרו לו את ההזמנה, חיכה כמה וכמה ימי עסקים ולבסוף כשקיבל משהו שלא הזמין אמרו לו שמה שהזמין במקור - לא קיים.

זו הבעיה וחבל.

אז נכון שאולי זו לא סיבה לא לקנות מהם שוב, אבל זה בהחלט מבאס.

אני אישיתי היתי מתעקשת ומחזיר את המערכת הפעלה וקונה אותה ממקום אחר.

פורסם

לאחר שתתקין את הוינדוס בעברית, אתה יכול להחליף את השפה שלו לאנגלית (להוריד את חבילת האנגלית ממיקרוסופט) :sleep:

פורסם
  • מחבר

לאחר שתתקין את הוינדוס בעברית, אתה יכול להחליף את השפה שלו לאנגלית (להוריד את חבילת האנגלית ממיקרוסופט) :sleep:

זה לא ה-MUI? הבנתי שזה לא חוקי להוריד את זה (כזכור, אני משתמש רק במה שחוקי) ושמייקרוסופט לא משחררים חבילת שפות להתקנה (גם זה לא הגיוני. אם הם משחררים, אז למה להוציא גרסאות שונות של מערכת ההפעלה?).

פורסם

חוקי לחלוטין להוריד MUI

למה מוציאים גרסאות שונות?

פשוט בשביל שאנשים לא יצטרכו להתעסק עם זה :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

חוקי לחלוטין להוריד MUI

למה מוציאים גרסאות שונות?

פשוט בשביל שאנשים לא יצטרכו להתעסק עם זה :kopfpatsch:

הועתק מפורום Windows מת'רד שאלות נפוצות:

MUI ושינוי שפת ממשק:

ציטוט של: Decktor ב 31.08.2007 בשעה 11:03:39

MUI הוא תוסף שלא ניתן לקנייה ואין שום דרך חוקית להשיג אותו בתור צרכן פרטי, כל הודעה שתיפתח בנושא תינעל ופותח הנושא יקבל אזהרה על תוכן לא חוקי.

ציטוט של: Nihility ב 11.11.2007 בשעה 03:38:28

לחלונות Vista Ultimate or Enterprise ניתן להוריד תוספות שפות דרך ה Windows Update.

להסברים ראו את הקישור המצורף: מייקרוסופט מנייקים...

http://windowshelp.microsoft.com/Windows/en-US/Help/2bac0e03-c331-48fc-8b7e-b66b8007512d1033.mspx

ציטוט של: domiel ב 9.12.2007 בשעה 20:57:18

לכל מי שבידו גירסא אחרת מ-Vista Ultimate או Vista Enterprise ישנה האפשרות להוריד LIP שמשנה את החלקים הנפוצים בתוכניות ללא תרגום.

על מנת להוריד את ה-LIP כנסו לפה ובחרו את השפה.

כרגע לא קיים LIP בעיברית.

ניתן גם לעקוף את מגבלת הגרסאות בויטה עם Vistalizator

אז, רשום שזה לא חוקי.

גם ככה אין בידי את העותק של וינדוס (הם צריכים לשלוח לי את העותק הנכון באנגלית), אבל בשביל לסגור את נושא המוי, חוקי להתקינו או לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים