פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים טוב ראיתי היום את הסרט קודם כל יש לו בעיה אחת ענקית חוץ מהסוף אין את המוזיקה הרגילה של Star Wars במקום זה יש מוזיקה גנרית סתמית ביותר חוץ מזה הוא ילדותי והעלילה משעממת וגם ככה בתקופת זמן שמי שצפה בסרטים הקודמים יודע טוב מאוד שהדמויות העיקריות לא ימותו לפחות היו עושים במקום העלילה הזאת עלילה משנית לגמרי אם רעים אחרים מה שכן טוב זה שיש הרבה פעולה ובו נגיד ככה בגרסה נורמלית יותר ... בטח אפקטים סבבה ככה שזה יכול להיות בסדר כסרט אפקטים כמו "פרק 3" בטרילוגיה החדשה והמשעממת אין מה לעשות מי שציפה משהו קרוב לפרק 4-6 יכול להמשיך לחלום דרך אגב למי שלא יודע הסרט בנוי מי גרפיקה ממוחשבת ולא משחקנים רגילים בכל מקרה סרט מיותר מאוד אולי הגיע הזמן שיפתחו שם ביצים וינסו לעשות איזה פרק 7 במקום לטחון סדרות מצוירות וסרט כזה שהם מרגישים כמו פילר באנימה
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אתה מבין שהת'ראד הזה לא היה נחוץ נכון ? זה סרט ישן קרירין ישן מאוד ולמרות שאני מניח שיהיו פה לא מעט סטאר וורס פריקס עזוב....פשוט עזוב
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים זה סרט מצוייר שנגזר מהסדרה המצויירת שאמור לגשר את הפער בין EP2 לEP3 מה בדיוק ציפית ממנו?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר אתה מבין שהת'ראד הזה לא היה נחוץ נכון ? זה סרט ישן קרירין ישן מאוד ולמרות שאני מניח שיהיו פה לא מעט סטאר וורס פריקס עזוב....פשוט עזוב תבדוק טוב זה לא "פרק 2" זה סרט שיצא לא מזמן זה סרט מצוייר שנגזר מהסדרה המצויירת שאמור לגשר את הפער בין EP2 לEP3 מה בדיוק ציפית ממנו?שיהיה נחמד לפחות היו מכניסים את המוזיקה וכבר היה סבבה בגרסה באיכות טובה ... הרעיון לא כזה מסריח לא אמיץ במיוחד אבל לא מסריח הביצוע כושל וצריך לפטר מיד את מי שהחליט להעיף את המוזיקה המקורית
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר הוא בינוני לא הייתי משלם אליו כרטיס לקולנוע אבל בסדר להשכרה בDVD אני צפיתי באיכות לא משהו אבל אין לי כל רצון לצפות בו עוד הפעם באיכות טובה כי זה סתם סרט נגדיר את זה ככה אם נגמרו לך סרטים וסדרות טובים אחרים זה עדיף על נולד לככב לסוגיהם
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר אני כבר לא זוכר את הסדרה הקודמת צריכה לצאת סדרה חדשה שכמובן עוד לא ראיתי אבל אני לא במצב להשוות
פורסם 2008 באוקטובר 517 שנים לא ממש הבנתי על איזה סרטים מדובר אבל אם זה על הסדרה החדשה שאמורה להקדים את הישנה בכרונולוגיה אז כן, כולה ממש גרועה ומטרתה היא להראות כמה כסף יש לחברה להשקיע בגרפיקה ממוחשבת ולא איזה יופי הם עושים סרט.אבל למרות כל זה, אין הרבה סרטי מד"ב טובים, וזה בינוני ככה שהוא עושה את העבודה יחסית לכל השאר.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים עוד לא ראיתי את הסרט אבל נראה לי שהם פשוט רצו להכניס קצת מזומנים ולבנות הייפ קטן לקראת הסדרה המצוירת של סטאר וורס שעלתה לפני שבוע בטלוויזיה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר לא ממש הבנתי על איזה סרטים מדובר אבל אם זה על הסדרה החדשה שאמורה להקדים את הישנה בכרונולוגיה אז כן, כולה ממש גרועה ומטרתה היא להראות כמה כסף יש לחברה להשקיע בגרפיקה ממוחשבת ולא איזה יופי הם עושים סרט.אבל למרות כל זה, אין הרבה סרטי מד"ב טובים, וזה בינוני ככה שהוא עושה את העבודה יחסית לכל השאר.תבין הכניסו שם ילדה קטנה בתפקיד של פדאווין של אניקין ברור שזה מכונת מזומנים
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מה הקשר של נטלי פורטמן לכל הפרוויקטים המצויירים בדיוק ? היא גם לא היתה פדאווין של אנקין אף פעם..
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר נטלי פורטמן? היא דווקא יחסית שחקנית סבירה אתה מבלבל בין הסרט הזה שהוא Star Wars The Clone Wars לבין פרק 2 או בשם המלא שלו Star Wars Episode II: Attack of the Clones אף אחד מהם לא משהו אבל נטלי לא בסרט המצויר
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים זהו ששאלתי את זה לא ממש הבנתי על איזה סרטים מדובר אבל אם זה על הסדרה החדשה שאמורה להקדים את הישנה בכרונולוגיה לא ענו לי, אז חשבתי שמדובר בסרט קולנוע..נחמד, אז אתה אומר לא שווה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.