עבור לתוכן

וינדוס לא נכנס באופן אוטומטי

Featured Replies

פורסם

לקחתי את הכונן קשיח של חבר שלי והתקנתי אותו אצלי כדי לעשות לו פורמט ולהתקין את הוינדוס מחדש. אחרי שהתקנתי את הוינדוס כשהמחשב היה עושה בוט היה מופיע לי שני וינדוסים שאני יכול לבחור באחד מהם כשכל וינדוס מותקן על כונן אחר. הבעיה היא כשניתקתי את הכונן של חבר שלי עדיין המשיך להופיע לי שני וינדוסים למרות שהכונן השני לא מחובר. איך אני מחזיר את זה שכשאני מדליק את המחשב הוא ישר ייכנס לי לוינדוס.

פורסם

right click on My Computer> Properties> Advanced> Startup and Recovery Settings> Edit

תסיר את השורה שמצביעה על מערכת ההפעלה שאינך רוצה בה. דוגמא מהאתר של MS

Sample Boot.ini File

This is a sample of a default Boot.ini file from a Windows XP Professional computer.

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect

This is a sample of the above Boot.ini file with a previous installation of Windows 2000 on a separate partition.

[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows XP Professional" /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Windows 2000 Professional" /fastdetect

Timeout= כמה זמן יעבור עד שמערכת ההפעלה תעלה אוטומטית מבלי שתבחר אותה בתפריט הבחירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים