עבור לתוכן

קונה מסך - מתלבט בין 19" ל 22" במשהו כמו 1K .

Featured Replies

פורסם

שמעו, אני קונה מסך חדש !

כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B.

לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי.

הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה

כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים.

חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביקורות. ובתנאי שאני קונה 19 זה 932B שהבנתי שהוא לא רע..

אז מה אתם אומרים ? אני כבר כמעט סגור על ה 19", אני לא רוצה להוריד רזולוציות ולקבל איכות גרועה במשחקים, אני משחק דיי הרבה כמו שרשמתי למעלה והכרטיס שלי בחיים לא יסחוב 16X10...

ה 19" שבחרתי הוא טוב או שיש משהו יותר מומלץ עד 1000 ככה ? (עדיף פחות, אני לא כל כך יודע תקציב מוגדר אבל לא רוצה להעמיס על הההורים..)

פורסם

לכן אולי כדאי שתמכור את הכרטיס מסך

אפילו מסך 19" עם רזולוציה טבעית לא תצליח לסחוב עם הכרטיס שלך משחקים על הגדרות מקסימליות ובפריים רייט נורמלי.

תצטרך להתפשר על הגדרות וחבל.

דעתי האישית היא למכור את הכרטיס מסך שלך עד 400ש"ח (מסיבה שהוא שווה ערך ל9600GSO בכמעט אותו המחיר) ולרכוש כרטיס חדש כגון ה3850\9800GT שהמחירים שלהם גם ככה ירדו משמעותית (אפשרות לרכוש את הכרטיסים הללו ביד 2 ולקבל עליהם אחריות עדיין בדוק בTRADEZONE)

ה2243 מסך מעולה בהחלט מומלץ

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי על זה בכלל..

אבל כמו שהבנת אני תלוי בהורים, ואני לא יודע אם הם יואהבו את זה, כי מה שאתה בעצם אומר זה להשקיע 1200 על מסך ועוד 350 על כ.מ !

גם כל הקטע של לימכור תכרטיס... לפני שקניתי את הכרטיס שלי (שזה היה לפני שנה בערך) חשבתי לקנות כרטיס ביד שנייה והם ישר סירבו..

איפה ראית שאפשר לרכוש את ה 9800GT ביד שנייה ? לא מצאתי, בכמה מוכרים אותו ? יד ראשונה עולה 700.. אולי הפעם אני אשכנע אותם..

אבל למקרה שזה לא ייקרה, המסך 19" הוא מסך טוב למחיר שלו ?

וד"א, 17" ו 19" זה אותה רזולוצייה.

פורסם

לא צריך להיות כל כך לחוצים על ה-FPS. יותר כיף לשחק על מסך יותר גדול גם אם אתה מוריד קצת הגדרות. מתי שתרצה לשדרג כרטיס מסך, תשדרג.

פורסם
  • מחבר

לא כל כך מסכים איתך...

לדוד שלי יש 7600GS, שיכול להריץ COD 4 לא רע על 1024*768 ואפילו רואים טוב, אבל שהוא החליף ל 22"... פשוט אי אפשר לשחק...

אני ניראה לי צריך להחליט על זה לבד... אבל אני רוצה לדעת האם המסך 19" שציינתי והאם הוא טוב למחיר שלו ? (932B)

פורסם

אז מורידים קצת רזולוציה למשהו רחב כמו 1440x900 או 1280x800. כשמדובר במשחקים אפשר להסתדר גם עם רזולוציה לא טבעית.

אני הייתי מעדיף את ה-943BM (גם הוא של סמסונג) מכיוון שיש לו ארגונומיה משוכללת באותו המחיר של ה-932B.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים