פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים היי,עד לאחרונה היה לי מחשב עם XP שהתקנתי בו את התוכנה Iomegawareשל החברה iomega (יצרנית כונני הזיפ ועוד), יש לי כונן אחד פנימי של Zip 100MBוהוא פעל כמו שצריך, עד לפני כמה ימים שעברתי למחשב חדש עם ויסטה 32,בעקרון ויסטה 32 כבר מגיע כשהוא מכיל את הדרייבר הנחוץ, הכונן עצמו מחוברוהכל ואף הנורה נדלקת וניתן להכניס דיסקט ולהוציא אותו - הבעייה היחידה היאשהויסטה לא מזהה אותו ככונן זיפ ולא נותן לי גישה אליו.ניסיתי לשחק עם זה וכל מיני הגדרות וכלום לא עבד, ניסיתי להתקין את התוכנהשל הIomegaware אבל גם היא לא עזרה (בעקרון היא לא עובדת כמו שצריך בויסטה)חיפשתי כל מיני דרייברים אחרים ושטויות ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי,מישהו מכיר את העניין או ניסה להתעסק עם כונן זיפ או משהו דומה בויסטה?בנוסף, פניתי לתמיכה של iomega, גם הם לא ממש עזרו והם אמרו שעםהכונן היה אמור להגיע דיסק Solution CD ושאני צריך לנסות להתקין אותו,אין לי מושג מה זה הדיסק הזה ואין לי אותו, מה הסיכוי שלמישהו פה יש גישה אליו?תודה מראש!נ.בכמו שכתוב בכותרת הכונן הוא IDE (יש סוגים נוספים גם)
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים המערכת אינו מזהה אותו ככונן ZIP ולא נותנת לך גישה אליו.כיצד בידיוק זה מתבטא? בתור מה היא מזהה אותו ואיזו הודעה אתה מקבל כשאתה מנסה לגשת אליו?לפי מה שהבנתי מהתמיכה באתר של Iomega, תצטרך להפעיל את הכונן במערכת XP ולבטל את הגנת הגישה אליו. קליק ימני על הכונן ב"My Computer" ושם תבחר Unprotect. בנוסף, IomegaWare לא נתמכת ב-Vista, ולכן כמה אפשרויות שם לא יעבדו. למידע נוסף:IomegaWare software will not work with Windows Vista. You will still be able to use your Zip® 100MB, 250MB or 750MB USB, ATAPI, FireWire or SCSI drives in Windows Vista, but certain features supplied by IomegaWare will no longer be available, including: * Long format (short format will still be available through native Windows Vista tools) * Password protection
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר המערכת אינו מזהה אותו ככונן ZIP ולא נותנת לך גישה אליו.כיצד בידיוק זה מתבטא? בתור מה היא מזהה אותו ואיזו הודעה אתה מקבל כשאתה מנסה לגשת אליו?לפי מה שהבנתי מהתמיכה באתר של Iomega, תצטרך להפעיל את הכונן במערכת XP ולבטל את הגנת הגישה אליו. קליק ימני על הכונן ב"My Computer" ושם תבחר Unprotect. בנוסף, IomegaWare לא נתמכת ב-Vista, ולכן כמה אפשרויות שם לא יעבדו. למידע נוסף: היי, תודה על התגובה!בעקרון אין תמיכה בויסטה אבל כמו שאמרתי המערכת מגיעה עם דרייבר שאמור לדעתלזהות את הכוננים ויאפשר פעולות מסויימות, שזה מה שמספיק לי כרגע, רק להעביר קבציםלדסקטים ולמחוק מהם, הבעייה היא שהכונן בכלל לא מופיע לי ב"מחשב שלי", אני לא יכוללגשת אליו, חיפשתי בכל מקום, במנהל ההתקנים וכו' ואין ממש דרך לתקשר איתוכשאני נכנס לביוס אז באופציות של הboot כשאני יכול לבחור את הסדר של המקומותשמהם המחשב יכול לעשות בוט (הארדיסק, כונן DVD) אז מופיע גם כונן CD ATAPIויש לי הרגשה שהכוונה היא לזיפ, פשוט יש בעייה בזיהוי או משהו, אין לי מושג :\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.