פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים שלום, יש לי בעיה.הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם.בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה.מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר חבורת פיקסלים שהפכו לגביש בולט? נשמע מוזראני פיתחתי תאוריה שמתי שמסך LCD דולק ונוגעים בצג נוזלים הם מתגבשים, מה שיכול להיות הגיוני כי בטוח זאת אחותי שהעיפה משהואפשר ממש למשש את זה
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אני פיתחתי תאוריה שמתי שמסך LCD דולק ונוגעים בצג נוזלים הם מתגבשים, מה שיכול להיות הגיוני כי בטוח זאת אחותי שהעיפה משהואפשר ממש למשש את זהמממ לי זה נשמע מאוד הגיוני שתעניש אותה קשות ;Dועכשיו לקצת רצינות.תוכל תצלם את העיניין בכדי שנראה במה מדובר?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר איך? המצלמה של הפלאפון לא משהו והיא מסתנוורת מהמסך אבל אני ינסה בכל מקרה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מימוש אחריות דחוף!!!חבל על המסך צלם תמונה של כל המסך גם ולא רק מקרוב כדי לראות בברור אך זה ניראה לעין
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים מחבר אי אפשר אין לי מצלמה עם איכות נורמליתאם אני ילך לממש אחריות הם יתנו לי אחד עם A01?עריכה: רגע, דל בישראל נותנים את אותו השירות כמו בחו"ל?אני זוכר שהחנות שקניתי בה שלא אזכיר את שמה אמרו לי שהאחריות באה מדל עצמם, השאלה מה התנאים שלהם ואם הם גם יתנו לי את הקושחה החדשה?
פורסם 2008 באוקטובר 1017 שנים אם אכן יש להם את הרוויה החדשה אז די ברור שיתנו לך אותו אבל לא ניראה לי כי אין אותו בארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.