עבור לתוכן

תמונה-אחר-תמונה מישהו שמע על זה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

^תודה רבה על העזרה!

השהייה זה דווקא פיתרון טוב אבל איזה מצלמות עושות את הפעולה הזאת אין לי מושג......

ועדיין יש את הבעייה שכל פריים זה בהירות אחרת ואני רוצה למנוע השתנות בבהירות של התמונה!

חוץ מהבעיות האלו נראה לי שאני בסדר...רק צריך חצובה מיוחדת ואני מוכן :screwy:

פורסם

ככה, בהירות= תאורה נכונה לא תהיה בעיה אם תשמור על חדר סגור וטוב כמו שאמרתי אלא אם אתה רוצה לבנות קאסט/ תפאורה שזה באמת אם יש לך כוח תעשה. לקחת קרטונים ולבנות מסגרת פתוחה כאשר מהצד הפתוח אתה מצלם ומלמעלה יש כל הזמן תאורה קבועה וה-3 פאות שעומדות הם התפאורה שלך.

השהיה= טיימר, קיים בכל מצלמה פשוטה שמכבדת את עצמה (כולל סלולארים)

חצובה? מה פתאום חצובה מסוגננת? אתה לא צריך JOBI ושום נעליים. אתה יכול לקנות חצובת שולחן שמניחים על השולחן והיא תעלה לך בערך 50 שקל או שתקנה חצובה נורמאלית ב-100 קל והכל אחלה.

אתה לא תצתרך JOBI כי אתה לא בטח שתצטרך להניח ת'חצובה על סלעים או על גדרות וצלם או משו דומה(זו החצובה הגישה המדוברת,במקרה לי כזו :smile1:).

לך ל-MDK או כל נות צילום כזו או אחרת וסיימת את כל הסיפור הזה.

להלן כל האביזרים שתצתרך בשביל לבצע צילום בסיסי שכזה...

*מצלמה- מהפשוטה החמודה בבאג שעולה 200 שקל שתתן פתרון נחמד ויש לך קומפקטיות יותר שוות ב-500 פלוס..

*חצובה- מהפשוטה זה יעלה 50 ומכאלו עומדות עם רגליים גדולות מתארכות זה יעלה לך 100 בערך.

*מנורה- עד איזה 100 שקל וזה קיים גם בבית.

*קרטונים- עולה כמה שקלים או מהרחוב או שקיים בבית.

כל זה ביחד יעלה לך בערך 400-1000 שקל וזה ישתנה לפי ההוצאות. כמובן שלא כללתי את הפלסטלינה שזה כבר אתה הבוס ותבחר את אייכות הפלסטלינה שלך לבד..

פורסם
  • מחבר

:yelclap: בדיוק כזה דבר רציתי לשמוע!

תודה גדולה על העזרה שלך, רק יש לי עדיין כמה בעיות:

אני לא שם דברים בקרטון, אני רוצה להקים סטודיו כזה של כמה מטרים רבועים בחדר ואני חושב שתמיד יש בעייה של בהירות משתנה במצלמה.

מנורות וזה צריך לקנות מותאמות, אתה חושב שבMDK יעזרו לי עם כל זה?

יש עוד חנויות מומלצות שגם יכולות לעזור לי בעניין וגם מביאות שירות ואחריות על המצלמות?

ובקשר לחצובות, אני צריך גמישות במיוחד כי יהיו מצבים בעלי נגישות קשה (מאחורי בניין או בתוך בניין מחומר גלם)

כל העניין הזה מסובך אבל שפכת אור בנושא :)

אם מישהו יודע על דגמים של מצלמות מותאמות לצילום הזה אני אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים