פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שלום לכולםהתחלתי לשמוע רשרושים כאלה מהמאווררר של הכרטיס (ATI X550) אז שימנתי אותו והפסיקו הרשרושים עכשיו יש לו כזה רעש כאילו הוא הוא מתאמץ הרבה מידיפירקתי את המאוורר של הכרטיס ניקיתי אותו ביסודות אפילו שמתי משחה תרמית ולא עזר אולי כדי שאני ישמן אותו עוד קצת או שאני יקנה מאוורר נורמאלי לכרטיס תודה
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים אם אתה משמן אותו אל תשתמש ב DW40 !!! [ אני חוזר לא להשתמש ב WD 40 ] תשמן עם שמן של מכונות תפירה או של מכוניות. [ הכי מומלץ 10W שמן הידראולי]הבעיה עם WD40 שאחרי יומים השמן הזה נתקע ותוקע את המאוורר.שלא תבין אותי לא נכון אני מעריף את WD40 בתור משחרר ברגים אבל לא בתור שמן למאורריםאבל העת חימום [חיכוך הוא נוטה להיתקע] דור
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר כן שימנתי עם שמן שת מכונות תפירה והוא גם מסתובב חלק והפסיקו הרעשים המוזרים אבל שוב יש רעש חחזק כאילו הוא בתאמץ כזה זה בעסה אני לא יכול ללמוד או לעבוד על המחשב לא נראה לי ששימון חוזר יעזור נראה לי צריך להחליף מאוורר/כרטיסאשמח לעוד תגובות
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים אם שימנת.. נשאר רק דבר אחד שניתן לעשות. להפעיל אותו במהירות נמוכה יותר..
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר אבל איך אני עושה את זה דרך תוכנה יש איזה מידע או מדריך כל שהואאני בחיים לא התעסקתי עם זה
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים המייסב כנראה הלך ואין מה לעשות , חוץ מלהחליף מאוורר .כמו שאמרו לפני WD40 הוא לא בדיוק שמן ,לא כדאי להשתמש בו לשימון מייסבים. את האמת , את המייסבים במאווררים של המחשב לא כדאי לשמן בכלל .המייסבים באים אטומים עם גריז בפנים .ברגע שהו מתחיל לעשות רעשים , הלך המייסב .נכון ששימון יפסיק את הרעשים לתקופה מסויימת , אבל הם יחזרו דיי מהר , השימון מבחוץ גם גורם לאבק להדבק למייסב , מה שגורם ליותר נזק מתועלת בסופו של דבר.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר איך אני ידע איזה מאוורר יתאים לי משהו בסביבות 50 שקל לא משהו רציני אולי עדיף כבר לקנות כרטיס פשוט 8500 512MB NVIDIA GIGABYTE באיזה 260 שקל
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים יש לך ב25שקל את ה-Arctic Cooling. קח איזה 120מ"מ ותצמיד אותו לגוף קירור עם אזיקונים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.