עבור לתוכן

יצירת מחיצה מערכת הקבצים שלה פועלת ב-MBR

Featured Replies

פורסם

אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR.

ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי.

הרבה תודה על העזרה! :yelclap:

פורסם

באיזו מערכת קבצים אתה משתמש כרגע?

פורסם
  • מחבר

כרגע במחשב יש לי כמה מחיצות וכמה מערכות הפעלה- ווינדוס ולינוקס (אבונטו) ככה שהווינדוס עובד ב-NTFS והלינוקס עובד במערכת הקבצים של לינוקס(יש לזה שם קצת מוזר, לא זוכר כרגע).

אם אני לא טועה והבנתי נכון אז בשביל ליצור מעכרת קבצים של MBR על ההרד דיסק שלי אני צריך משהו עם דוס או משהו דומה מחיפוש ברשת או משהו אחר על שצריך מחיצה אחת ואז זה יותר פשוט.

אני לא זוכר לגמרי כי קראתי כל מיני דברים ואני כבר מבולבל ולא מפוקס מה אני בעצם באמת צריך?

הרבה תודה על העזרה חבר'ה.. :yelclap:

פורסם

מה אתה רוצה לעשות ? DUAL BOOT בין לינוקס לחלונות ?

פורסם

אני עובד על התקנה של משהו על מחיצה ב-PC שלי ואני פניתי מחיצה להתקנה של אותו הדבר. רציתי לדבר איך אני הופך את המחיצה שתפעל במערכת קבצים של-MBR.

ניסיתי להישתמש ב-GParted ולא הייתה קיימת אופציה כזו בגירסא שיש לי.

הרבה תודה על העזרה! :yelclap:

כדאי שבאמת תנסה להסביר צה אתה מנסה להשיג

מכיוון שMBR זו לא מערכת קבצים, גם כרגע יש לך MBR ששומר את טבלת המחיצות של הדיסק הקשיח וכו'

פורסם

אין דבר כזה מערכת קבצים MBR

MBR זה Master Boot Record זאת הרשומת איתחול של הדיסק

512 ביטים בדיסק שמחזיקים את המאפיינים של 4 המחיצות הראשיות ואת ההוראות מהיכן לעשות בוט

פורסם

תחליט.

לאיזה שימוש אתה רוצה את המחיצה הזאת???

אם זה לווינדווס, אז תפרמט ל NTFS, אתה יכול לעשות את זה דרך הדיסק התקנה של ווינדווס.

אם זה ללינוקס, אז אתה צריך לפרמט ל EXT3, דרך GPARTED כמו שניסית אם אני לא טועה, רק אל תחפש שם MBR.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים