פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים שלום!האם מישהו מכיר תוכנה שתוכל לעזור לי לנגן סרטים עם התמיכה ב divx למחשבי כף-יד?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים זה תלוי באיזה מחשב כף יד יש לך, פאלם או ipaq.לי יש פאלם, ואני יכול להמליץ לך בחום על tcpmp החינמית. (אני חושב שיש גם גרסא לipaq - אם אין לך פאלם.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אני מניח שהוא התכוון לפאלם או WINDOWS MOBILE, אלו שתי מערכות ההפעלה העיקריות בשוק (למרות שמערכת ההפעלה של פאלם גוססת כבר כמה שנים). IPAQ לעומת זאת, הוא מותג של חברת HP.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים גוססת? מאיפה הבאת את זה?dj, קח הורדה לipaq http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php?soft=1080
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ מהסיבה שרוב המכשירים שפאלם מציעה (חוץ מאחד) רצים על WM
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר קיימים עוד תוכנות שאתה ממליץ עליהם'slax?[br]פורסם בתאריך: 2.10.2008 בשעה 19:37:41דרך אגב שאני לוחץ על הורדה,הוא פותח לי חלון עם כמה מערכות הפעלה שם,על איזה מהם אני צריך ללכת?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אם יש לך ווינדוס מובייל אז מן הסתם אתה משתמש בactivesync כדי לסנכרן את המכשיר עם המחשב ולהעביר קבצים.תוריד את הגרסא שמתאימה לactivesync ותכניס אותה לתוכנה, ובסינכרון הבא התוכנה תיכנס למחשב כף יד.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר ומהי הגירסה השניה?בנוסף רציתי לשאול איך ניתן לפתור את הבעיה שהסרט רץ טיפה לאט,ואין התאמה בין הדיבור לתמונה?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אם זה רץ לך לאט, תנסה לקודד מחדש לרזולוציה נמוכה יותר בלי לפגוע באיכות, ככה גם ירד הנפח של הקובץ וגם רמת העומס שלו על המכשיר.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים מחבר איך אני עושה את זה?יש גם אפשרות לעשות את זה בתוכנה עצמה אבל זה לא ממש עוזר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.