עבור לתוכן

כדאי לקנות מחשב חדש בKSP?

Featured Replies

פורסם

מצד אחד שמעתי אנשים שאומרים שהם נדפקו עם חלקים משומשים או חלקים שלא עובדים...

אבל מצד שני יש לי חנות ממש קרוב לבית וגם יש אחריות על הכל וגם זאת רשת גדולה אז אני מאמין שאם יהיו לי בעיות זה יסתדר.

ובנוסף וזה הכי חשוב הכי זול שמה, יש דברים שאפילו בהפרש די גדול.

מה אתם אומרים?

פורסם

אני לא בטוח שזול בKSP

אני בדקתי מפרטים שלמים מול חנויות אחרות וההפרש לא משמעותי

פורסם

אם אתה מוכן לשלם את המחיר של ה-"זול" - שעשוי להיות יקר מאד, אז שיהיה בהצלחה !

פורסם

אני לא מאמין שKSP מרמים או עושים בעיות זאתי חברה בעלת 15 סניפים

זה לא איזה חנות בשוק

פורסם

KSP הם בסדר גמור.

יש חנויות יותר מקצועיות- כן. אבל הם בסדר.

פורסם

כאשר הברירה היא, נאמר, בין KSP ל-Ivory, סביר להניח שאעדיף את האחרונים בכל יום בשבוע. וזאת בשל נסיוני-האישי, ונסיונם של אחרים, עם רשתות אלו.

פורסם

אם אתה יודע מה אתה רוצה/צריך אין שום בעיה לקנות בK.S.P ולחסוך בכך לא מעט כסף

נתקלתי כבר במימושי אחריות שם ולא היו בעיות

פורסם

החוצפה שלהם זה לקחת ריבית על כרטיס אשראי אפילו שזה תשלום אחד..

זה כסף שנטו הולך לכיס שלהם ולא לחברת אשראי וזה פשוט חוצפה..

פורסם

שלא תעיז!!! הם חברה ממש מגעילה, קניתי מחשב לאמא שלי, ומשום מה הוא תמיד נתקע אחרי כמה דקות שהוא פעל... הלכתי לחנות, אחרי יחס מגעיל שקיבלתי במעבדה, הם הסכימו לבדוק אותו.. תענו שהכל בסדר..

לקחתי אותו לבדיקה נוספת בבית ועדיין נתקע..

לבסוף התברר שהדיסק הקשיח פגום אחרי שבמזל כשהוא (התכנאי במעבדה) הדליק את המחשב מולי המחשב נתקע.. הם אכלו את הלשון..

אחרי חודשיים שהם מבטיחים שיתקנו אותו (בטענה שאין להם דיסק קשיח בחנות ומחכים שיגע, אבל למכור מחשבים בהספקה מידית אין להם חסרון של חלקים..)החלטתי להחזיר את המחשב ולקבל את הכסף חזרה, הם לא הסכימו בשום פנים ואופן..

אתה מביו את זה? גם אין לי מחשב וגם לא מסכימים להחזיר לי את הכסף..

למזלי דוד שלי הוא ערס לא קטן ואחרי צעקות שלו בסניף הם החליטו להחזיר לי את הכסף...

תחליט אם אתה רוצה לקנות מהנוכלים האלו.

פורסם

בעניין כרטיס האשראי יש בזה הגיון.

במקום לגלגל את את עלות החיוב בכרטיס האשרי למחיר המוצר הם מאפשרים לשלם במזומן ולקבל מחיר נמוך יותר.

זה רק מקשה טיפה כאשר מבצעים השוואות מול חנויות אחרות.

הבעיה עם KSP צצה כאשר צריך לממש אחריות, הם יעשו הכל לתת מוצר משומש (תקין אמנם) במקומו בטענה שזה חלק מתנאי הקניה.

ודווקא בגלל שהם גדולים יש להם מלאי של משומשים/החזרות.

פורסם

אם חברה רוצה שתשלם במזומן זה סימן שהיא בקשיים במיוחד חברה גדולה כמו KSP.. כמו חפציבה למשל שדרשה מהלקוחות לשלם במזומן בתמורה להנחות גדולות

פורסם

בעניין כרטיס האשראי יש בזה הגיון.

במקום לגלגל את את עלות החיוב בכרטיס האשרי למחיר המוצר הם מאפשרים לשלם במזומן ולקבל מחיר נמוך יותר.

זה רק מקשה טיפה כאשר מבצעים השוואות מול חנויות אחרות.

כל הכבוד להם שזה מציעים מחיר "זול" במזומן אבל למה בן אדם נורמלי שרוצה לקנות אפילו בתשלום אחד צריך לשלם להם איזה איזה 3 אחוז או לא יודע כמה הם לוקחים שם על כל תשלום.. [br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 19:22:41

אם חברה רוצה שתשלם במזומן זה סימן שהיא בקשיים במיוחד חברה גדולה כמו KSP.. כמו חפציבה למשל שדרשה מהלקוחות לשלם במזומן בתמורה להנחות גדולות

אין קשר בן הדברים..

אתה יכול להיות שק הם לא בשום קשיים הם פשוט עושים כסף יותר קל ככה..

פורסם

אני מבטיח לך שהחברה הזו לא תשרוד עוד זמן רב...

עצה שלי אליך, תוסיף עוד 200-300 שקל ותקנה מחשב במקום אחר, לא מחברה גדולה כמו אייבורי וKSP, כי הם עובדים על נתח רווחים מאוד נמוך והם ממש לא רוצים להתקע עם מחשבים שהם מכרו ולהחליף בו חלקים חדשים.. לא חסר מקומות טובים לקנות בהם..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים