עבור לתוכן

מישהו מנסה לגנוב ממני את המשתמש ב STEAM?

Featured Replies

פורסם

היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו:

V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The Username, Send email to email@support.steampowered.com

גם לכם זה קרה? האם מישהו מנסה לגנוב ממני את המשתמש? לתת לו את הפרטים שלי?

פורסם

To Contact Us After You Give The Password And The Username, Send email to email@support.steampowered.com

:lol: :lol:

חוץ מזה, כל המילים נכתבו עם uppercase לאות הראשונה, ברור לגמרי שזו הונאה.

פורסם

ממי קיבלתה את המייל הזה?

נראה לי שהוא רוצה לגנוב לך תמשתמש

פורסם

נסיון לגנוב ממך את המשתמש.

מיילים מהסאפורט של סטים לעולם לא יבקשו ממך ססמה, גג שם משתמש (בד"כ גם זה לא, רק מייל)

פורסם

זה חרטא...וואו איזה חרטא

VAC SECURITY??

מה הקשר שלהם להגנה על משתמשים?

VAC - זה VALVE ANTI CHEAT

ואין להם מחלקת SECURITY

ובטח ובטח שהם לא מטפלים בכל מה שקשור לסיסמאות ומשתמשים.

פורסם

אני מקווה שלא נפלת לפישינג הזה...

זה בדיוק כמו שאתה מקבל אימייל מהבנק שלך שדורש "פרטים אישיים לצורך וידוא משתמש" או שטויות שרק פטיים גמורים יכולים לפול בהם.

פורסם

חוץ מזה יש לו שם די הרבה שגיאות של דקדוק באנגלית :)

פורסם

מה גם שבאופן הגיוני הדומיין אמור להיות steampowered.com ולא support.steampowered.com לומרות שהם העלו אחלה רעיון עם הדומיין.

פורסם
  • מחבר

הייתה לי הרגשה, אבל רציתי להיות בטוח...

תודה!

פורסם

כשאתה פותח חלון שיחה, כתוב לך למעלה בכתב מודגש

Never tell your password to anyone.

אז למה אתה צריך לחשוב בכלל?

פורסם

שלח לי בפרטי שם משתמש וסיסמא, אני אבדוק אם באמת נשלחה לך הודעה כזאת מהחברה.

:screwy:

פורסם

היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו:

V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The Username, Send email to email@support.steampowered.com

גם לכם זה קרה? האם מישהו מנסה לגנוב ממני את המשתמש? לתת לו את הפרטים שלי?

PHISH

הניסוח עלוב, פשוט בושה למקצוע.

פורסם
  • מחבר

תכלס... אני לא מאמין שבכלל פתחתי את הדיון הזה :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים