פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים חג שמח קודם כל ושנה טובה לכולםקניתי מחשב חדש לפני כמה זמן וקיבלתי כרטיס מסך זמני 9800gtx+ במקום ה260 שאני צריך לקבל שהוא יגיעהמפרט של המחשב בזריזות:מעבד q9550 4 ליבות של 2.83זיכרון 4 ג'יגה של דידיאר2 800 מגה הרץלוח אם asus p5qספק כח 600W של termelatakeכרטיס מסך כמו שאמרתי 9800gtx+ 512 ramשיחקתי ברולר קוסטר 3 באנ ביי איי 2005 ובage of empires 2 כדי לבדוק אם זה קורה גם שם וזה לא קורה... (והכל היה על ההגדרות הכי גבוהות) ופה זה פתאום עושה לי ריסט ממש בהתחלת המשחק כמעט באותו מקום אני עושה קוד שמגלה את המפה ואז אחרי כמה זמן זה עושה לי ריסטבדקתי את הטמפ' (ניסיתי לפחות) בהתחלה של המשחק של הכרטיס מסך הוא עמד על בערך 60 - 69 ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את זה? תודה לעוזרים !! וחג שמח ב
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אם זה קורה לך רק במשחק הספציפי הזה (שהוא לא כזה כבד) והטמפ' היא סבירהאז הבעיה היא במשחק - ניסית להתקין מחדש ?הדרייברים חדשים מהאתר של NVIDIA ?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר לא ניסיתי להתקין מחדש אני ינסה עכשיו באמת היתה לי בעיה בהתקנה הקודמתאבל שאלה המשחקים האחרים יותר כבדים מהמשחק הזה? (לפחות אחד מהם יותר כבד?) שאני יוכל להסיק שהבעיה לא בכרטיס מסך אלא במשחק... אני צודק?ושוב תודה =]
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אני יניח שלא קניתה את המשחק והמשחק הזה ממש לא משחק כבד. (אם הוא עובד אל המחשב שלי....)לפי דעתי ההתקנה לא היתה טובה תתקין מחדש.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים הוא המשחק הכי כבד מבין הרשימה שנתת...אין מקום לדאגה תתקין מחדש... הטמפ שציינת הן סבירות
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר ניסיתי להתקין מחדש אבל זה שוב קורה... ויש באמצע ההתקנה איזה שגיאה באיזה קובץ וןאני עושה התעלםאבל מה זה בגלל זה? יכול להיות שבזמן המשחק הטמיפ' יותר גדולה ממה שראיתי שמיזערתי וחזרתי לשולחן העבודה?אני ינסה להשיג התקנה נוספת של המשחק ולראות מה קורה ... תודה בכל זאת על התגובות אם יש עוד משו שיעזור אני גם ישמח לשמועחג שמח ושבוע טוב !
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים התיאורים שלך לא ממש מפורטים - אפשר לשלול את האופציה של חומרה יותר יש לי הרגשה לכיוון של ה- ERROR בהתקנה - תעלה תמונה של השגיאה...
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים שלום לכולם אתם לא תאמינו שיש לי אותו מחשב עם אותה בעיה אבל בניגוד אליו אני עשיתי כמעט הכל בדקתי זיכרון לוח הארדיסק התקנתי מערכת אחרת מבנהם ויסטה אבל בסוף נראה לי שזה בעיה של כרטיס מסך אגב לא לא רק במשחק אחד זה קרה .טוב אני מאמין שתתננו הצעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.