פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים שלום לכולםאחרי כבר 3 תארדים של חיפוש תוכנות טובות להקלטה בעזרת הכרטיס: Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE אני מקווה למצוא סוף סוף תוכנה שתעבוד.ניסיתי את אלה windvd3intervideo hometheater הכי חדש.sagetvGBPVR chris tvועוד כמה...באף אחת מהתוכנות אני לא מצליח להקליט טוב.ובנתיים רק בתוכנה INTERVIDEO.... אני רואה ממש טוב וגם בלי דילאי גדול כזה כמו בCHRISTV וSAGETV.אם אפשר עזרה אני אשמח.תודה מראשאם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח. נ.באני מחפש שתיהיה אפשרות של לקבוע זמן הקלטה. נגיד בין השעות 21:00 ל23:00...תודע
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מה הכוונה ב"דילאיי" ואיזה בעיות בהקלטה קיבלת עם התוכנות שציינת?ניסית את ה-MCE של מיקרוסופט?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר MCE- היה לי שהיה לי ויסטה. אבל עברנו להוט ובממיר החדש שקיבלתי לא היה מקום לIR BLASTER אז זה לא נתן לי להקליט גם שהעינית הזאת הייתה מחוברת למשדר.אבל שהיא עבדה כמו שצריך היא הייתה אחת מהתכונות היותר טובות שראיתי.דילאי הכוונה דילאי בתמונה. אני נגיד לוחץ על השלט כדי לראות בפס מידע הזה ולוקח כמה שניות עד שזה מגיב. וגם אני שומע את ההבדל בין הסלון לחדר שלי ואצלי זה מאחר באיזה 3-4 שניות. שעברתי לIVHT הבעיה נפתרה אבל אני לא יכול להקליט דרכה זה עושה כאילו זה מקליט ולא עובד.יש אולי מדיה סנטר לXP? [לא הווינדוס המיוחד הזה XP MCE] ויש פתרון לממיר? יש מקום שאפשר לחבר אליו את העינית?תודה [=
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אל תקפיץ דיונים אם לא עברו 24 שעות מהתגובה האחרונה.שים לב שזאת האזהרה השלישית שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.