עבור לתוכן

תמונות|כמות האבק שהצתבר אצלי במחשב במשך השנים (שנה)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

סתם צחקתי אין דבר זה מחשבונאי לקחתם את זה רחוק מידי :)

אני סתם למדתי טכנאי רשתות פשוט :)

פורסם

הנייה ניראה לי טמועה עניין המחשבונאי חחחחחחחחחחחחחח

עכשיו היתברר...

נו מידיננט , מה עם תמונות ניקיון

קודם כל- תודה על החתימה החדשה חבר'ה! ;D

שנית כל, תביא תמונות של אחרי הניקיון!

ושאלה שמעניינית אותי בנוגע לניקוי בקומפרסור. איך לעזעזל את לא מעיף לכל עבר את הקבלים על הלוח אם כשאתה מנקה את הלוח בקומפרסור בלחץ הזה. אני משתמש בקומפרסור בעבודה של אבא שלי ולפעמים אני כזה מנקה ת'ידיים וזה כמעט חודר לי מרוב עוצב לצד השני... :smile1:

שלישית כל, יש לך עכשיו חומר טוב לתשליך ליום כיפור! :xyxthumbs:

רביעית, מאיפה משיגים תואר של מחשבונאי או מה זה בדיוק!? אתה חייב לנו הסבר! ::)

שנה טובה! ;)

שאתה מתנה את הלוח אם מאבק עם קומפרסוק אתה לא לוחץ פעם אחת ומכוון אתה לוחץ עוזב לוחץ עוזב ואז יש זרמים של אויר יותר חזקים והם מנקים יותר ביעילות

השיטה היא גם כדי לא להעיף חלקים מהלוח זה לנאות מלמעלה לכוון את זרם האויר מלמעלה ולא מהצדדים וכאלה ......

פורסם
  • מחבר

ושאלה שמעניינית אותי בנוגע לניקוי בקומפרסור. איך לעזעזל את לא מעיף לכל עבר את הקבלים על הלוח אם כשאתה מנקה את הלוח בקומפרסור בלחץ הזה. אני משתמש בקומפרסור בעבודה של אבא שלי ולפעמים אני כזה מנקה ת'ידיים וזה כמעט חודר לי מרוב עוצב לצד השני... :smile1:

תראה מה אני עשיתי כי פחדתי שישברו לי חלקים בתוך

הוצאתי הכל ממש ממש הכל חוץ מהלוח אם ואז אתה נותן את הזרם אוויר רק מלמעלה לא מהצדדים כדי שלא יפלו לך שבבים ואת כל הכרטיסים ושאר הדברים אתה פשוט תופס ביד ואין להם לאין לעוף חוץ מהאבק שנכנס לך לאף ואתה נחנק למוות

פורסם

חח בדיוק מה

תראה מה אני עשיתי כי פחדתי שישברו לי חלקים בתוך

הוצאתי הכל ממש ממש הכל חוץ מהלוח אם ואז אתה נותן את הזרם אוויר רק מלמעלה לא מהצדדים כדי שלא יפלו לך שבבים ואת כל הכרטיסים ושאר הדברים אתה פשוט תופס ביד ואין להם לאין לעוף חוץ מהאבק שנכנס לך לאף ואתה נחנק למוות

בדיוק מה ששאמרתי חחחחחח...
פורסם
  • מחבר

חח בדיוק מה בדיוק מה ששאמרתי חחחחחח...

חחחח למה ציטטתה פעמיים ? והגבת פעמיים?

ובקשר לתמונה אחרי אתם כבר תראו אותה כי אני מתכנן לעשות חלון אתם תראו איך זה יראה אחרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים