פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים זה סיפור עצוב היה פעם מחשב שהזניחו אותו ולא ניקו אותו אף פעם קראו לו "המחשב של טל" ואני זה טל קיצור תראו מה גיליתי בפנים... פה ראיתי את שיכבת האבק אז נגעתי והבנתי שאני יכול לעשות משהו אומנותי (אז רשמתי תשם שלי) קיצור פירקתי אותו עד שלא נשאר עליו כלום רק לוח אם תפסתי קומפרסור ונכנסתי באבי אביו של המארז עכשיו הוא מבריק וירד שתיי מעלות מהמעבד ומשאר הדברים (הארד דיסק כרטיס מסך וכו..) גם ירד אבל לא בדקתי כמה קיצור פירקתי אותו עד שלא נשאר עליו כלום רק לוח אם תפסתי קומפרסור ונכנסתי באבי אביו של המארז עכשיו הוא מבריק וירד שתיי מעלות מהמעבד ומשאר הדברים (הארד דיסק כרטיס מסך וכו..) גם ירד אבל לא בדקתי כמה
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים בחודש האחרון יש בעיות בחלק מהשרתים של Imageshack, תעלה את התמונות לשרת אחר.עריכה: תמונות ענקיות תקטין אותן!!!
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר בחודש האחרון יש בעיות בחלק מהשרתים של Imageshack, תעלה את התמונות לשרת אחר.עריכה: תמונות ענקיות תקטין אותן!!!מוזר שאתה נדהם מהגודל של התמונה אבל מכמות האבק לא איך מקטינים ? אפשר דרך האינטרנט או חייב על המחשב שלי ?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים ישנה אפשרות resize ב-imageshackאבל השרתים שלהם ממש איטיים בנוסף לכך שחלק מהם בכלל לא עובדיםתקטין את התמונות במחשב שלך ואז תעלה לשרת אחר.. חפש בגוגל "העלאת תמונות" לא חסר כאלו..
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים ללמוד לצלם ומה עם התמונות של אחרי הניקיון ושהכול נקי עובד ורץ?לא חשבת להראות לנו את זה חחחחחחח?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים כל האבק הזה עדיין לא מנצח את זה שבכיתה ח' (4 שנים אחורה בערך) מצאתי במארז סממית לשעבר
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר אל תדאג הכל נקי עובד ורץ לא סתם רץ הוא רץ מרתון אני יודע מה אני עושה אני מחשבונאי במיקצועי אל תדאג אני עושה בעזרת השם ביום שישי חלון אז אני אעלה תמונות תראה הוא מנצנץ ומה הבעיה עם איך שאני מצלם? תגיד אולי אני ישתפר למה ראיתי פה תמונות הרבה יותר גרועות מזה יחסית לזה שאני עם חרא מצלמה (4MP)
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחשבונאי זה אדם המכיר את כל הפונקציות שיש במחשבוני CASIO FX-991ES. (כולל מטריצות!).לגבי האבק - וואו מכה.זה כמו אצל חבר שלי שגר ליד הים , כמות האבק שמצבר לו בחדר בכלל ובמארז בפרט זה פשוט לא נתפס ! אם היה אפשר לייצא את זה לסין לפי משקל הוא היה עשיר.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים חחחחחחחחח מחשבונאילא , שאני חס וחלילה צוחק , אבל יש עבודה בתחום ?פעם ראשונה שאני שומע על מקצוע כזה.....
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים קודם כל- תודה על החתימה החדשה חבר'ה! ;D שנית כל, תביא תמונות של אחרי הניקיון! ושאלה שמעניינית אותי בנוגע לניקוי בקומפרסור. איך לעזעזל את לא מעיף לכל עבר את הקבלים על הלוח אם כשאתה מנקה את הלוח בקומפרסור בלחץ הזה. אני משתמש בקומפרסור בעבודה של אבא שלי ולפעמים אני כזה מנקה ת'ידיים וזה כמעט חודר לי מרוב עוצב לצד השני... שלישית כל, יש לך עכשיו חומר טוב לתשליך ליום כיפור! רביעית, מאיפה משיגים תואר של מחשבונאי או מה זה בדיוק!? אתה חייב לנו הסבר! : שנה טובה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.