פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים למי שעדיין לא מכיר זו סדרת אנימציה מעולה מהיוצרים של family guy, יש בה הומור גס ופארודיות מטורפות, הם פשוט יורדים על כולם בלי חשבון, אין להם גבולות אפילו על רשימת שינדלר הם עשו פארודיה.משדרים את הסדרה בארה"ב רק מאוחר בלילה כי היא מיודעת למבוגריםwww.freerobotchicken.com
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מצתרף להמלצה :yelclap: הכי אהבתי איך הם צוחקים על באטלסטאר גלקטיקה בעונה השלישית ואת ספיישל הסטאר ווארס שלהם
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים פשוט הומור בטעם רע... ואני באמת אחד שאוהב כמעט כל קומדיה בעולם... אבל זה פשוט לא מצחיק...להשוות את זה לפאמילי גאי זה כמו להשוות בין חרא לפודינג...
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים פשוט הומור בטעם רע... ואני באמת אחד שאוהב כמעט כל קומדיה בעולם... אבל זה פשוט לא מצחיק...להשוות את זה לפאמילי גאי זה כמו להשוות בין חרא לפודינג...לא זה לא. שום פודינג ושום חרא. לפאמילי גאי יש פשוט הומור חוזר ועלוב שאמור לגרום לך לצחוק כשהם מציגים שם אוסף של דברים עם הכי פחות קשר ביניהם בסצנה אחת.וואו גאונות לשמהעונה עשר פרק 3 ו4 ב south park ן cartoon wars I & II ממחישים טוב מאוד את מה שאני אומר.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים מחבר הסדרה נמצאת רק בעונה השלישית שלה, תנו לה צ'אנס, אתם יכולים להשוות את העונה השלישית של south park לעונה ה-11? (לכל קשיי ההבנה: לא, לא השוותי בין רובוט צ'יקן ל- south park)
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים הסדרה הזאת פשוט מצוינת, אבל חלק גדול מהאנשים בארץ לא יבינו אותה כי גדלנו במציאות אחרת, הרבה אנשים לא ראו מלחמת הכוכבים והרבה אנשים לא עשו מה שהאמריקאים עשו ב20 שנה האחרונות.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים אם כבר קומדיות, תבדקו את Aqua Teen Hunger Force וגם את It's Always Sunny in Philadelphia
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לא זה לא. שום פודינג ושום חרא. לפאמילי גאי יש פשוט הומור חוזר ועלוב שאמור לגרום לך לצחוק כשהם מציגים שם אוסף של דברים עם הכי פחות קשר ביניהם בסצנה אחת.וואו גאונות לשמהעונה עשר פרק 3 ו4 ב south park שהם גם נקראים cartoon wars I & II ממחישים טוב מאוד את מה שאני אומר.וואו, אז צחקו על סדרת טלוויזיה אחת בסדרת טלוויזיה אחרת. עכשיו אני לוקח את כל מה שקרטמן אמר והופך את זה לספר התורה 2.0.בסדר, אז ההומור של פאמילי גאי חוזר ועלוב, אבל זה מצחיק, אני לא מחפש הומור שנון בסדרות אנימציה קומיות, אני מחפש לצחוק ומה לעשות שהבדיחות ברובוט צ'יקן פשוט לא מצחיקות אותי.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לא.אני לא הפכתי שום דבר לתורה מספר 2 שלי. פשוט מה שאני אומר זה בדיוק כמו מה שסאות'פארק מנסים להעביר לצופה באחד מהפרקים הכפולים שלהם.לקחתי את הפרק כדוגמה כי הם פשוט מציגים את זה בצורה כל כך שנונה ומצחיקה.ובסדר הומור נמוך ועלוב כן יכול להיות מצחיק, אבל יש גבול לכמה שאפשר לחזור על בדיוק אותו הדבר.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים האמתי..family guy כבר לא מצחיק..אבלamerican dad הוא רמה אחת מעל.אולי החומר עצמו טוב למרות שלא צחקתי במיוחדאבל לא אהבתי את הדמויותמשום מה התחברתי לדמויות של פמלי גאי יותרואני לא שמן חח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.