פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים בכל אתר שצריך ACTIVEX שזה כמעט 100% מהאתרים האקספלורר רושם לי:your security settings do not allow websites to use ActiveX controls installed on your computer...ז"א אין לי אפילו את האופציה להתקין ACTIVEX שאני מזכיר שזה בין השאר פלאש וג'אוה. שיחקתי עם כל הגדרות האבטחה של אקספלורר ולא מצאתי פיתרון...אם מישהו פה יעיר את עיניי אני באמת אשמח!תודה מראש : )
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים תנסה להיכנס לINTERNET OPTIONS=>security=<custum levelשם די בהתחלת הרשימה יש לך automatic promoting for activex controls ניסית לאשר את זה? כי בררת מחדל של היא ביטול ולא איפשור
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר כמובן שניסיתי את זה.. הוא עכשיו פשוט מדלג על השלב שהוא שואל אותי אם אני רוצה להתקין את הadd-on לדוגמה באתר הזה את adobe flash, וישר כתוב לי:"your security settings do not allow websites to use activex"אני משתגע.. עברתי על כל לינק אפשרי בגוגל, זו בעיה דיי שכיחה ובאף מקום לא מצאתי פיתרון...
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים אני גם לא מצאתי פיתרון למעבר מה שמצאים בגוגל,ניסית אולי לבטל את PROTECTED MODE?זה נמצא ב internet option =>securityלמטה שם.בדפדפנים אחרים זה עובד טוב?
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים מחבר עשיתי גם את זה.. גם זה לא עובד : (בדפדפנים אחרים הכל עובד מצויין, מצידי גם לעבוד רק בFIREFOX אבל גם תוכנות שעובדות עם האינטרנט כמו Adobe Contribute CS3 עושות לי בעיות בגלל הסיבה הזו..
פורסם 2008 בספטמבר 3017 שנים תאפס אותו ותגדיר את כל האזורים בהגדרות אבטחה ל default level.מועבר לפורום תוכנה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.