עבור לתוכן

בעיה עם windows update xp sp2 לא ניתן לעדכן בכל דרך..(פירוט)

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי בעיה עם הורדת קבצים מהאתר של מיקרוסופט.. לאחר שאני בוחר את הקובץ אותו אני רוצה להוריד.. אני לוחץ על "הורד" ואז זה מציג לי פשוט דף שגיאה של אינטרנט שאומר שאין גישה לשרת בלה בלה בלה.. פשוט דף שגיאה רגיל של אינטרנט...

עכשיו אמרתי אולי זה בעיה קטנה.. אתחלתי את המחשב ועדיין אותו דבר.. חבר אמר לי תנסה לעדכן את המחשב... נכנסתי ללוח בקרה כדי להפעיל את העידכונים שלעולם לא עבדו אצלי מאז התקנת הוינדוס... בקיצור הפעלתי אותם... והעידכונים לעולם לא נפתחו...... כבר עבר שבוע מאז שהפעלתי ובשביל מחשב שלא עידכן מאז ההתקנה של הונדוס (יותר משנה) זה אמור למצוא עדכונים.. אבל זה לא

ניסתי את האפשרות השניה לעדכן דרך האתר של מיקרוסופט אבל משום מה שאני נכנס לwindows update באתר של מיקרוסופט זה פותח לי את הדף של MSN חח.. כן כן... ופשוט לא נותן לעדכן בשום דרך...

דרך אגב, ניסתי לפרמט.. הכנסתי דיסק הוא בוטטאבל הכל... לאחר שאני לוחץ על מקש כלשהו כשהו נותן את ההודעה יותר לא עולה כלום... יעני אני לא מצליח לפרמט כאשר הדיסק עולה בבוט...

מישהו יודע אולי מה הבעיה?? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

ל מוריד לי... לא יודע למה

זה ההודעה שנאי מקבל

Error!

Could not locate remote server

You tried to access the address http://download.microsoft.com/download/1/6/5/165b076b-aaa9-443d-84f0-73cf11fdcdf8/WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.

Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working.

פורסם

תבטל פיירוול

פורסם
  • מחבר

לא קשור הוא גם מבוטל.. גם אנטיוירוס... בעיה מוזרה ביותר

אני ינסה לפרמט בדרכים אחרות דרך דיסקט או משהו... נראה... בעיה הכי מוזרה שראיתי עד עכשיו

פורסם

תנסה עם דפדפן אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים