עבור לתוכן

מחפש מסך איכותי בתקציב של עד 1800 שקל.

Featured Replies

פורסם

היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף...

אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי.

עכשיו אני בהתלבטות קשה.

באיזה מסך לבחור.

המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים.

האופציות שנראות לי בינתיים הם:

Dell 2009WFP

1750 שקל

Samsung 971P

1580 שקל

Samsung 931BW

1240 שקל

Samsung SyncMaster T220

1145 שקל

LG L2000CP

1830 שקל

אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת.

דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה.

דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או רגיל.

עוד דבר זה שאני רואה ביקורות טובות על המסכים עם פאנל הTN ששמתי פה, אבל השאלה היא האם יש בכל זאת הבדל גדול בין ה-TN הטובים לפאנלים האחרים.

סליחה על החפירה, ואני אשמח לכל המלצה אחרת גם.

פורסם

למשחקים וסרטים אתה צריך מסך כמה שיותר גדול. ה-T220 הוא כנראה האופציה העדיפה פה, אבל לדעתי יש מסכי "22 טובים יותר (למשל ה-MW221C של ASUS).

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שזה פאנל TN וזוויות צפיה זה דבר חשוב לי, ככה שהשאלה היא אם הוא טוב מהבחינה הזאת.

מה עם ה- LG L2000CP , האם יהיה הבדל משמעותי בינו לבין ה-T220?

פורסם

זוויות צפייה יפריעו לך בעיקר בסרטים. ה-LG ייתן לך איכות תמונה וזוויות צפייה טובות בהרבה מה-T220. במסכי TN מודרניים זוויות הצפייה האנכיות הן עדיין בעיה.

פורסם
  • מחבר

מה עם ה- ASUS MW221C ?

הוא יהיה עדיף על ה-T220?

פורסם

אני יכול להעיד מנסיון אישי של שימוש כשנה ב- MW221C שהוא מסך ממש לא טוב ורחוק מלהיות איכותי.

איכות הטקסט שלו מקבילה ל-GAMEBOY, ושלא נדבר על איכות הצבעים.

אני לא ממליץ תמורת שום מחיר.

פורסם

אני יכול להעיד מנסיון אישי של שימוש כשנה ב- MW221C שהוא מסך ממש לא טוב ורחוק מלהיות איכותי.

איכות הטקסט שלו מקבילה ל-GAMEBOY, ושלא נדבר על איכות הצבעים.

אני לא ממליץ תמורת שום מחיר.

וזה אחרי שחצי פורום ממליץ עליו..

פורסם

אני נותן לך את חוות דעתי לאחר שעבדתי מול עשרות סוגים של מסכים מתוקף עבודתי.

את הדגם הנ"ל יש לי במשרד ואני יכול להגיד בוודאות מוחלטת שהוא הכי פחות איכותי שראיתי.

הפורום לא תמיד צודק - לדוגמא :

על מסכי HP אף אחד פה לא מדבר ואני יכול להגיד לך מנסיון שהם נותנים את התצוגה הנעימה ביותר לעיין, נכון גם הם לא מהאיכותיים ביותר אבל התמונה הרבה יותר נעימה.

אני מניח שזה קורה מכיוון ש-HP לא מכוונים את המסכים שלהם לשוק הביתי אלא לשוק העיסקי שעובד כל היום מתחת לפלורסנטים.

בקיצור - הכי טוב ללכת לראות ולאו דווקא לשחות עם הזרם. ;)

פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה, הלכתי לבאג באיזור שלי, ראיתי כמה וכמה מסכים וה-T220 קנה אותי :smile1:

נראה לי שאני אלך עליו אבל מה הקטע, אחרי בדיקה קטנה בכל מיני אתרים גיליתי שיש דגם T220P שהוא FULL HD!(ויש לו נתונים יותר טובים אפילו)

האם שווה להוסיף את ה200 שקל וללכת עליו? כי בתכלס גם אם אני לא מצליח להריץ משחקים ברזולוצייה של FULL HD הגודל של המסך הוא עדיין 22 ככה שאיכות בשתי המסכים תהיה זהה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים