עבור לתוכן

לא שמתי לב :S ראפידשאייר הורידו את הגבלת המהירות

Featured Replies

פורסם

מעכשיו המהירות תוגבל רק עלידי העומס על השרת :)

פורסם

טוב לדעת. :xyxthumbs:

תודה רבה על העדכון.

פורסם

לצערנו הרב זה לא משנה כי ספקיות האינטרנט דופקות אותנו. הורדה מ RS ב 100KB זאת ברכה בשביל רובנו.

פורסם

זה לא ממש נכון

אני עם נטוויזן שדווקא ידועה בהיותה מגבילה וחוסמת, אבל כמעט כל הורדה אני מוריד משם על 180KBPS (יש לי מגה וחצי)

פורסם

חחחחחח על מה אתם מדברים? אני מוריד על 400 מRS :D

פורסם

אני קניתי פרימיום. 300 קבוע (2.5) ואני אפילו לא מצליח לגמור את מכסת ההורדה שלי

פורסם

בכמה קנית?

ואיך שילמת?

פורסם

נראה שהם ביטלו גם את הזמן שצריך לחכות בין הורדות :yelclap:

פורסם

שטויות,יש לי 2 חשבונות premium ובשניהם אני מוריד על 1.0-1.1MB לשנייה

פורסם

גם אני שמתי לב לעניין, כעיקרון אני בקלות מגיע להורדה של בסביבות ה-200KBS ואני מניח שזה נובע מעומס, אבל לעומת ה-50kbs - אני לא מתלונן.

בכל אופן, על כך שהורידו את הזמן שצריכים לחכות בין הורדה להורדה - עוד לא שמתי לב שזה קורה אבל זה תמיד מבורך.

חבל שאי אפשר להוריד כמה קבצים ביחד וצריכים לחכות שהראשון יגמר.

פורסם

הזמן בין הורדה להורדה עדיין קיים...

פורסם

אצלי הוא לא..

אבל עדיין יש את הזמן שצריך לחכות לפני ההורדה...

פורסם

^^

זהו, בדיוק לזמן הזה התכוונתי... צודק, התבלבלתי קצת. אכן בין הורדה להורדה כבר לא קיים, אבל לפני ההורדה כן.

פורסם

we are able to allocate bandwidth to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.

Thus, we have raised the daily premium download traffic from 5 gigabyte to 10 gigabyte. Please keep in mind that it is still necessary to limit the maximum download speed for free users to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading. To compensate for that, we already eliminated the waiting period before starting a succeeding download.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים