פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנוהאקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו'מותקן אצלי AVGהשתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרהאודה לעזרתכם
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים תוריד את התוכנה HijackThis.בתוכנה עצמה תבחר בסריקה: "Do a system scan and save a log file"יפתח לך בסוף הסריקה מסמך עם התוצאות, תעתיק את כל התוכן של המסמך במלואו,ותדביק אותו כאן.את הקבצים שיסומנו בסוף הניתוח של התוצאות כקבצים "עוינים"(קבצי ריגול/הייג'קרים) - תסמן עליהם V בתוכנה ותסיר אותם.*אתה יודע מה השם הספציפי של הוירוס?
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר מה אני אמור לראות לאחר שאני מדביק את הקובץ?אני לא יודע מה שם הוירוס
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אם הוא כבר מוריד,אז שיוריד את הגרסה העדכנית ביותר.לאחר שאתה מדביק,ולוחץ על ''נתח'' (Analyze) הוא מציג לך את רמת הבטיחות/סיכון של הקובץ ומפרט לך בקצרה ע''פ מה הקובץ סווג כחשוד.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר הסרתי קובץ אחד (עוד לפני שבצעתי Analyze) בינתיים זה נראה טוב המון תודה!
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים מחבר טוב, אז מה שנראה בתחילה כמו פתרון חזר עם הפעלה מחדש של המחשב נסיתי את כל מה שהומלץ פה: MAM SAW HT COMBOFIX אבל הבעיה חוזרת. [ ישנו קובץ שה MAM מציג כמזיק אך הוא מופיע גם לאחר מחיקהתו ב- MAM וב-HT WINDOWS\SYSTEM32\PRINTDRV.EXE בנוסף לחלונות הקופצים אני גם לא יכול לפתוח את ה TASKMGR האם מה שנותר לי זה רק לפרמט?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים ואולי זה לא וירוס אלא טרוייאן?סרקת טרויאנים?תנסה לבדוק עם זה Spybot - Search & Destroy
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.