עבור לתוכן

עזרה בקניית תיק

Featured Replies

פורסם

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש

הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד

אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

פורסם

יש לך תיקים באופיס דיפו אבל הם קצת יקרים...

SWISS ARMY מאוד איכותיים

פורסם

אני לא יודע אם זהו שם הדגם או שם סדרה, אבל לי יש outdoor revolution ואני מסתדר איתו ממש מעולה, הוא עלה באיזור המאתיים.

קניתי אותו בקל גב(צומת ביל"ו אם זה משנה).

פורסם

מניסיון ארוך בתחום התיקים - SWISS ARMY (לפחות אלו שמיובאים לארץ) הם תיקים גרועים, אפשר למצוא אותם החל מ99 ש"ח

בOFFICE DEPOT. התיקים של OUTDOOR נחשבים טובים ונוחים מאוד. למחשב בעל מסך 15.4 הייתי ממליץ על דגם ה"JASPER"

- המחשב נכנס אליו בנוחות והתיק עצמו פונקציונלי מאוד. כ"כ יש על התפרים, רוכסנים וקליפסים אחריות ל10 שנים.

פורסם

case logic...

פורסם

case logic...

תיקים שחבל"ז עם אחריות של 25 שנים נקרע לך יחליפו לך אחד בשני ... אין מה לעשות שסייאנט לקט עושים קידום מכירות טוב ...

אבל מה קצת יקר למען האמת

למען הסר ספק אני לא קשור בשום דרך ליבואנים פשוט ראיתי תסחורה ויצא להשתמש ואין לי שום דבר רע להגיד רק דברים טובים ! :xyxthumbs:

פורסם

תציץ בהיצע של DICOTA בד"כ התיקים שלהם לא רעים בכלל.

או תשקול לקנות תיק טוב

(duter/Vaude/gregory/tatonk)

ואת הלפטופ להכניס לתוך שרוול ללפטו ולתוך תיק.

אני הייתי מציע לך ללכת על האופציה השניה, אתה מקבל מערכת גב הרבה יותר טובה, איכות החומרים והתפירה הרבה יותר טובים ובד"כ תקבל גם תיק הרבה הרבה הרבה יותר פרקטי.

פורסם

כשעליתי לכיתה ט' קניתי תיק ג'נספורט פשוט מהאלה שכמעט לכולם היה בשלב זה או אחר במהלך התיכון.

היום אני בן 22, כלומר התיק ברשותי כשמונה שנים. הוא עבר ארבע שנות תיכון, חמישה טיולים לחו"ל, מאות גיחות לחוף הים, טיולי שטח בארץ, כמה התנגשויות עם צבע טרי, שלושה שבועות ליווה אותי כשהייתי בבית חולים אחרי ניתוח, טירונות בצבא, שרות צבאי מלא, וקורס פסיכומטרי.

התיק הזה הפך לאגדה בקרב כל מי שמכיר אותי, וכיום הוא הולך איתי כמה פעמים בשבוע לחדר כושר. אני כמעט בטוח שכשאני אתחיל ללמוד אני אקח אותו איתי.

אחרי כל זאת, הוא נראה ומתפקד כמו חדש.

מה אתה יכול להסיק מכך? אני לא יודע. יכול להיות שהחברה ירדה ברמה במהלך השנים שעברו מאז שקניתי את התיק, יכול להיות שהדגמים המתוחכמים יותר, כמו כאלה שכוללים מקום ללפטופ, הם פחות טובים, יכול להיות שנפלתי על סופר תיק שנעקץ על ידי עכביש או נפל לתוך מיכל חומצה רדיואקטיבית במפעל, אבל אני אישית הייתי לוקח רק ג'נספורט אם הייתי מחפש לי עכשיו תיק חדש.

פורסם

אכן, אין על ג'אנספורט :hi:

אתה כנראה מדבר על התיקים הזרוקיןם שלהם, כמו שיש לי, ואין עליהם, יותר נוחים מכל תיק אורטופדי.

ויש להם גם תיקים מתקדמים יותר עם מקום ללפטופ וכו'.

פורסם

ויש להם אחריות לכל החיים ושירות תיקונים עד הבית! :xyxthumbs:

פורסם

PURE

פורסם

לפני שבועיים קניתי תיק Case logic והוא משרת אותי מצויין. ממליץ בחום, עלה בסביבות ה330.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים