עבור לתוכן

התראד הרשמי על מבצע הבטא-טסטרים של Reimage ו-HWzone

Featured Replies

פורסם

על פי הטענה, התוכנה נועדה להקל על טכנאים בעבודתם, אבל ככל הנראה היא בכלל עושה את מרבית העבודה ואפילו מתקנת את המחשב בעצמה.

התוכנה לא רעה בכלל, הרצתי אותה על המחשב שלי שהוא מחשב כבר ישן (6 שנים) ונתקע יחסית הרבה ועושה לא מעט בעיות. אחרי הפעלת התוכנה והמתנה של 80 דקות (אגב, אני ממליץ לשפר את זמני התוכנה מכיוון שאני מעדיף שהטכנאי לא ישב אצלי בבית וישתה קפה 80 דקות.) המחשב עשה ריסט ואף נראה שיש שיפור קל במהירות התגובה שלו, אז אני מאוד שמח שהתוכנה עבדה (:

כל מה שצריך לשנות בתוכנה זה:

א. זמנים. יש לי דיסק קשיח קטן, כל הנפח שלו זה 75 ג'יגה, ואם לזה לקח 80 דקות הסריקה, אני לא רוצה לדעת כמה זמן זה יהיה על 350 ג'יגה.

ב. הרחבה. אני שונא IE, לא נוח לי עם התוכנה הזאת והיא גם מאטה לי את המחשב בצורה מעצבנת. אני חושב שיהיה ממש נוח אם יעשו שהתוכנה תעבוד על תוכנות נוספות כגון Firefox,Opera,Maxthon ועוד.

ג.התקנה במחשב. לפעמים האינטרנט אוהב למות אצלי ואני נוהג לעשות כמה סריקות בשבוע (חבל שהתנאי של החברה זאת סריקה אחת בשבוע), אז עדיף שהתוכנה תיהיה מותקנת במחשב עצמו אם המטרה שלה זה לתקן את המחשב מתי שרוצים.

בנוסף לכך, איך אני יודע שאחרי הסריקה נרשמתי להגרלה? לא כתבו לי אם נוספתי להגרלה, עדיף שתציינו בפני אנשים אם הם הצליחו להצטרף להגרלה או שהם צריכים לנסות שנית.

אחלה תוכנה ואני מקווה להפעיל אותה כל שבוע ושהיא תפתור את הבעיות שלי. (:

• תגובות 186
  • צפיות 20.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי לקח 20 דקות בערך על דיסק של 250 שדי מפוצץץ

ובמחשב היותר חדש והמהיר כ 16 דקות.

פורסם

חברים יקרים

הגרלה שבועית 3 יצאה לדרך, אתמול בחצות!

וגם השבוע יש לנו זוכה. אתם מוזמנים להכיר:

http://www.reimage.com/HWzone/

קצת נתונים על הזוכים, כי התעקשתם...

להבדיל מהפעם הקודמת. הפעם מדובר בטכנאי מחשבים אשר נעזר בריאימיג' להגביר את תפוקתו...זה מקובל ולגיטימי.

הוא הריץ קרוב ל 10 תיקונים אשר בחלקם אף השיבו לחיים מחשבים שבעליהם כבר שקלו להחליף...

למה להבדיל מהפעם הקודמת?

כי בפעם הקודמת זכה תלמיד שהריץ רק 3 ...

ההגרלה נערכה אתמול בלילה, באמצעות כלי שמייצר הגרלה רנדומלית ובלתי משוחדת ( http://random.org/ )

כל מי שביצע יותר מתיקון אחד - הגדיל את הסיכוי שלו לזכות.

אגב - שימו לב לתוספת שווה שהתווספה גם לחשבונות המשתמש שלכם -

ריאימיג' נותנת 20$ מזומן לכל מי שגורם לחבר לרכוש איזושהיא חבילת תיקונים מהאתר. הקליקו באתר בעמוד הבית שלכם לקבלת פרטים.

במקרה של ישראל אנו שולחים צ'ק. אין צורך בפיי פאל.

שוב תודה ובהצלחה בשבת הבאה!

עמית

פורסם

פרשתי מהקטע מכמה סיבות:

1.בגלל התוכנה הזאת אני לא יכול לראות יותר סירטונים בצפיה ישירה, ואני לא מדבר על youtube אלה על אתרים עם נגן media player.

אומנם התקשרו מהתמיכה טכנית אבל לא אמרו מה אפשר לעשות בדנידון.

2.הסריקה מחזירה את המחשב ליום שהתקנתי בו windows מצד אחד זה טוב מצד שני כל ההגדרות האישיות נמחקות אוטומתית.

3.בחיים אני לא יזכה עם ה 3 וחצי מחשבים שיש לי כאן.

פורסם

בטח Nikiller זכה ;) מזל טוב :xyxthumbs:

פורסם

2.הסריקה מחזירה את המחשב ליום שהתקנתי בו windows מצד אחד זה טוב מצד שני כל ההגדרות האישיות נמחקות אוטומתית.

זו הבעיה הגדולה של התוכנה - היא מחזירה את המחשב למצב התקנה ראשוני של WINDOWS ומבחינתי זו אפשרות אחרונה לפני פירמוט.

פורסם

הייתי רוצה...

חחח

Trademark הייתי רוצה אבל אני מריץ בחנות כמה שיוצא לי..חח בלי קשר להגרלה...

תודה על האמונה...אולי בפעם הבאה...:P

NIKILLER

פורסם

מזל טוב לזוכים.

אני דווקא ממשיך לנסות.

אולי אזכה בכל זאת...

פורסם

וכמובן שההגרלה השבוע התחילה את הספירה מחדש - וכולם מתחילים מ-0:0 :)

אגב, איך הפרסים בהגרלה? איזה פרס אתם הייתם לוקחים?

סתם שנדע מה אתם מעדיפים - גם להגרלות הבאות (ואם יש לכם רעיונות לדברים שהייתם שמחים לקבל...)

פורסם

כרטיס מסך אחר...או סט SLI\CF במחיר זהה...

פורסם

איזה קנסולה...

או חבילת משחקים מקוריים ששווים משהו...

איזה עכבר איכותי לגיימרים של razor

אזניות איכותיות

פורסם

וכמובן שההגרלה השבוע התחילה את הספירה מחדש - וכולם מתחילים מ-0:0 :)

אגב, איך הפרסים בהגרלה? איזה פרס אתם הייתם לוקחים?

סתם שנדע מה אתם מעדיפים - גם להגרלות הבאות (ואם יש לכם רעיונות לדברים שהייתם שמחים לקבל...)

מסך זה מעולה. כרטיס מסך לא הייתי רוצה מכיוון שאני אצתרך להחליף ספק כח.

פרסים אחרים טובים אחרים...? מעבד E8500 או משהו במחירים האלה...

אולי קרור טוב למעבד(למרות שהיקרים עולים בין 250 ל 300 זה עדיין פרס מעולה!).

אולי מערכת קרור מים למעבד....?

אפשר אפילו חבילה שכוללת HD, זיכרון, ולוח...?

בכל אופן כל פרס לדעתי שווה.

פורסם

אם אני הייתי זוכה,הייתי רוצנ אפשרות לשדרג את המסך בהפרש המחיר הדרוש(אני מעוניין ב-24 אינצ' ספציפי- DELL2408WFP)

אם זאת לא הייתה אפשרות,הייתי לוקח כרטיס מסך....אני לא כך מעוניין בו,יש לי מספיק חזק כרגע(לא שיותר זה לא טוב) אבל-מסך זה להמון זמן,כרטיס מסך מחליפים די הרבה

פורסם

ציוד היקפי איכותי שרבים מזניחים במפרטים שלהם ונשאר רלוונטי המון זמן:

* סט רמקולים כמו ה-G51 של לוג'יטק או ה-GIGAWORKS של קריאטיב.

* סט מקלדת/עכבר DINOVO EDGE ל-HTPC ומנהלים או RAZER TARANTULA לגיימרים למשל.

* דיסק VELOSIRAPTOR לפריקים של ביצועים ושקט ובאמת זקוקים לו (נדיר)

* באנדל של מארז P182 עם ספק ENERMAX PRO82+ 525W שיחזיק כמעט כל מפרט כיום ובעתיד בלי בעיה. איכותי, חרישי, קריר וחזק.

* אל פסק איכותי ADVICE PARTNER PC PRPC-1050 עם הספק הנ"ל או דומה לו.

* סט לגיימרים כבדים הכולל HEADSET טוב, GAMEPAD, ג'ויסטיק, הגה ומקלדת גיימינג בסיסית.

* סט לרשת אלחוטית (נתב איכותי + 2-3 כרטיסי רשת איכותיים) לפריקים של ניידות

* יש אולי מדיה סטרימר טוב במחירים האלה?

* מסך 222H של CHIMEI בגלל שלל חיבורי וידאו (כולל לממיר) המאפשרים לו לשמש כמסך TV בנוסף.

כל החלופות בסביבות ה-1000-1200 ש"ח בדומה לשאר הפרסים עד כה.

פורסם

בשביל להשתתף בהגרלה חייב לעשות FIX או שאפשר רק אנליזה?

תודה לעונים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים