עבור לתוכן

התראד הרשמי על מבצע הבטא-טסטרים של Reimage ו-HWzone

Featured Replies

פורסם

צריך להירשם מחדש להגרלה בעמוד ההגרלה?? כי הסיסמא שלי באתר של Reimage כבר לא תופסת משום מה.

• תגובות 186
  • צפיות 20.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איך יודעים כמה מחשבים עשיתי בינתיים? יש COUNTER?

תודה לעונים.

פורסם

צריך להירשם מחדש להגרלה בעמוד ההגרלה?? כי הסיסמא שלי באתר של Reimage כבר לא תופסת משום מה.

יאן

אין צורך להרשם שוב! ממשיכים כרגיל.

בדקתי את הלוגין שלך והכל בסדר. אם שכחת סיסמא - אתה יכול לשחזר אותה כאן : http://www.reimage.com/getpassword.php

ההגרלה השניה תקח בחשבון את כל המחשבים שתיקנתם החל משבת בחצות.

בהצלחה!

אגב -

שווה לנסות את ה BOOT CD - דרך מצויינת להחיות XP שמת לגמרי.

עמית

פורסם

אני רוצה לדעת כמה מחשבים הזוכה סרק !!

ואל תגידו שזה לא עניין שלי..

פורסם

אתה רוצה לדעת, אבל הגורמים הרלוונטים לא רוצים להגיד לך.

אין מחויבות של אף אחד להגיד לך את המידע הזה.

לא טוב לך? אל תשתתף בהגרלה. םשוט לא?

פורסם

כמו שכבר כתבנו, כל מי שמריץ יש לו סיכוי לזכות. מי שמריץ הרבה פעמים - הסיכוי משתפר (כלומר הרצתם על שני מחשבים - סיכוי כפול, הרצתם על 10 - הסיכוי פי 10), אבל זו עדיין הגרלה - ולכולם יש סיכוי (וסיכוי די טוב... :))

כל שבוע אנחנו מחלקים את אחד הפרסים, בהתאם לבחירה של הזוכה - ככה שאתם תקבעו מה הפרס שתקבלו!

וכמו שכתבתי - כל שבוע ההרצות מתאפסות, ככה שמי שהריץ שבוע שעבר ורוצה להשתתף גם השבוע, מוזמן להריץ מחדש ולהעלות לו את הסיכויים!

בהצלחה לכולם.

פורסם

האמת שבטח בהגרלה הראשונה היו הרבה שנירשמו מכל מיני מקומות ואתרים ועכשיו שכחו מזה, אז בהגרלות הבאות יהיו פחות ופחות נרשמים... והסיכוי לזכות עולה :)

פורסם

מצד שני עם הזמן ישמעו על זה יותר אנשים, ביותר אתרים.

פורסם

היי

סרקתי וצצה לי בעייה כשאני מנסה לצפות בסירטונים דרך ה IE ב youtube הסירטונים עובדים כרגיל אבל באתרים שהנגן שלהם מבוססס windows media player הנגן באתר פשוט נשאר על ready שלחתי גם באתר של reimage ביקורת על זה.

אשמח אם תהיה תשובה בהקדם.

פורסם

היי

סרקתי וצצה לי בעייה כשאני מנסה לצפות בסירטונים דרך ה IE ב youtube הסירטונים עובדים כרגיל אבל באתרים שהנגן שלהם מבוססס windows media player הנגן באתר פשוט נשאר על ready שלחתי גם באתר של reimage ביקורת על זה.

אשמח אם תהיה תשובה בהקדם.

תעשה שחזור מערכת, זה פותר את רוב התקלות שהתוכנה הזאת גורמת

פורסם

אבל הפרס כל כך גירה אותי שיש לי שחזור מערכת מלפני מליון שנה..

פורסם

הערה חשובה

התוכנה לא תומכת Internet Exploer 8

פורסם

מה כבר יחשפו ?

שלרוב המשתמשים כאן יש סיפרית פורנו ענקית ?

מי שיש לו מה להסתיר ידע כבר לא להשתמש בסריקה

פורסם

כמו למשל איזה וינדוס אתה מריץ והאם הוא חוקי...להתקין כל מיני תוכנות שידווחו איזה תוכנות אתה מריץ לאן אתה נכנס ועוד 1001 דברים שאפשר לרגל אחריהם...

פורסם

כמות המידע שאפשר לאסוף ככה מהמחשבים הוא אדיר, המשטרה והשב"כ היו (אלא אם כבר כן) מתים לשים את ידם על זה.

השב"כ זה בקטנה, נראה לי לרוב המשתמשים יפריע יותר ה-MPAA וה-RIAA...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים