פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים צריך להירשם מחדש להגרלה בעמוד ההגרלה?? כי הסיסמא שלי באתר של Reimage כבר לא תופסת משום מה.
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים צריך להירשם מחדש להגרלה בעמוד ההגרלה?? כי הסיסמא שלי באתר של Reimage כבר לא תופסת משום מה.יאןאין צורך להרשם שוב! ממשיכים כרגיל.בדקתי את הלוגין שלך והכל בסדר. אם שכחת סיסמא - אתה יכול לשחזר אותה כאן : http://www.reimage.com/getpassword.phpההגרלה השניה תקח בחשבון את כל המחשבים שתיקנתם החל משבת בחצות.בהצלחה!אגב - שווה לנסות את ה BOOT CD - דרך מצויינת להחיות XP שמת לגמרי.עמית
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים אתה רוצה לדעת, אבל הגורמים הרלוונטים לא רוצים להגיד לך.אין מחויבות של אף אחד להגיד לך את המידע הזה.לא טוב לך? אל תשתתף בהגרלה. םשוט לא?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים כמו שכבר כתבנו, כל מי שמריץ יש לו סיכוי לזכות. מי שמריץ הרבה פעמים - הסיכוי משתפר (כלומר הרצתם על שני מחשבים - סיכוי כפול, הרצתם על 10 - הסיכוי פי 10), אבל זו עדיין הגרלה - ולכולם יש סיכוי (וסיכוי די טוב... ) כל שבוע אנחנו מחלקים את אחד הפרסים, בהתאם לבחירה של הזוכה - ככה שאתם תקבעו מה הפרס שתקבלו! וכמו שכתבתי - כל שבוע ההרצות מתאפסות, ככה שמי שהריץ שבוע שעבר ורוצה להשתתף גם השבוע, מוזמן להריץ מחדש ולהעלות לו את הסיכויים! בהצלחה לכולם.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים האמת שבטח בהגרלה הראשונה היו הרבה שנירשמו מכל מיני מקומות ואתרים ועכשיו שכחו מזה, אז בהגרלות הבאות יהיו פחות ופחות נרשמים... והסיכוי לזכות עולה
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים הייסרקתי וצצה לי בעייה כשאני מנסה לצפות בסירטונים דרך ה IE ב youtube הסירטונים עובדים כרגיל אבל באתרים שהנגן שלהם מבוססס windows media player הנגן באתר פשוט נשאר על ready שלחתי גם באתר של reimage ביקורת על זה.אשמח אם תהיה תשובה בהקדם.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים הייסרקתי וצצה לי בעייה כשאני מנסה לצפות בסירטונים דרך ה IE ב youtube הסירטונים עובדים כרגיל אבל באתרים שהנגן שלהם מבוססס windows media player הנגן באתר פשוט נשאר על ready שלחתי גם באתר של reimage ביקורת על זה.אשמח אם תהיה תשובה בהקדם.תעשה שחזור מערכת, זה פותר את רוב התקלות שהתוכנה הזאת גורמת
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים מה כבר יחשפו ? שלרוב המשתמשים כאן יש סיפרית פורנו ענקית ?מי שיש לו מה להסתיר ידע כבר לא להשתמש בסריקה
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים כמו למשל איזה וינדוס אתה מריץ והאם הוא חוקי...להתקין כל מיני תוכנות שידווחו איזה תוכנות אתה מריץ לאן אתה נכנס ועוד 1001 דברים שאפשר לרגל אחריהם...
פורסם 2008 באוקטובר 917 שנים כמות המידע שאפשר לאסוף ככה מהמחשבים הוא אדיר, המשטרה והשב"כ היו (אלא אם כבר כן) מתים לשים את ידם על זה.השב"כ זה בקטנה, נראה לי לרוב המשתמשים יפריע יותר ה-MPAA וה-RIAA...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.