עבור לתוכן

כתבה מעניינת על "Zap"

Featured Replies

פורסם

חחחח :lol: צודק. יש מצב שזה תוכנית כיסוי שלהם.. מצד שני יש שם מוצרים מחנויות שאין בזאפ..

שיהיה.. אני לא קונה רק מחנויות שמופיעות שם וגם לא מציע לאנשים לעשות זאת. תמיד אפשר להתעניין ואפילו חיפוש קצר בגוגל מניב תוצאות טובות יותר.

פורסם

אני משתמש בזאפ רק כדי לדעת איזה טוחח מחירים יש למוצר מסוים ואיזה חנויות פחות או יותר מוכרות אותו, אבל גם בודק באתרים של החנויות עצמן שלא מופיעות בזאפ (TMS, פנדה, SKYPC וכו')...הכי בטוח

פורסם

זאפ עושה יד אחת עם היבואנים הגדולים.... ולכן צריך להפיץ את המאמר של עיתון הארץ ברשת וכך להימנע מתביעות

אישיות ע"י זאפ, ואני בטוח ש"הארץ" בדק את הנושא לפני הפירוסם, וידוע מזמן שבזאפ כמעט ולא מפרסים ביקורות שליליות על חנויות ומוצרים

פורסם

אני לא בטוח שהבנתי נכון. לפי מה שהם אומרים, אם אני אקנה מחנות שאין לה תו יבואן, יכול להיות שאני לא יקבל אחריות על המוצר שקניתי, וגרוע מיכך יקבל אחריות שבלתי אפשרי לממש אותה כי היבואן מחרים את אותה החנות.

הצהרה זו כשלעצמה מהווה לכאורה הצהרה על כוונה לעבור על החוק. זה שהטמבל שכתב את הכתבה לא שם לב לזה רק מוכיח איזו תת רמה של בעלי מקצוע התגלגלה לעיתון 'הארץ'. היבואן שדבריו צוטטו שם לא מוכר חלפים אשר לרוב משמשים טכנאים לתיקון או הרכבת מוצרים מוגמרים (לוח אם, מעבד וכד') אלא מוצרים לבנים כלומר מכונת כביסה, מקרר וכד'. על פי חוק במדינת ישראל חובה למסור תעודת אחריות ולתת אחריות בהתאם לדרישות החוק לכל מוצר חשמלי שנמכר במחיר מעל 150 ש"ח. אין כל חשיבות למקום רכישת המוצר. כל מי שמיבא מוצר כזה צריך לתת תעודת אחריות ולאפשר מימוש שלה. זה לא חייב להיות "יבואן רשמי", אלא כל מי שמיבא יכול לתת אחריות שלו בהתאם לדרישות המינימום בתקנות. הלקוח צריך לבחור גם בהתחשב במהות האחריות ומי שנותן אותה.

היכן הבעיה? בכל אותם "חכמים" שמוכנים לקנות בזול אבל להסתפק בכל מיני אמירות מטומטמות כמו "החשבונית זה גם האחריות".

אם נהיו מספיק אנשים שמסרבים לקנות בגלל שאין תעודת אחריות כחוק, שמקימים צעקות בחנות על היעדר תעודה כזו ומבריחים קונים אחרים, אז אולי היו בעלי חנויות מקפידים על כך ואז גם המפיצים והיבואנים היו מקפידים.

[br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 09:18:10

...אם תשאל אותי העיצוב מזכיר בצורה די מחשידה את זאפ.

שלא נדבר על הבאגים - סדום ועמורה.

מענין מאד. על פי רישומי ISOC שהם גלויים לכל ומהווים מידע ציבורי באמצעות שאילתת WHOIS

הפרטים של מי שרשום כזהות האנושית של הדומיין הזה:

scn.co.il

descr: Vir-tech Information Systems L.T.D

descr: Hanapah 4

descr: Karmiel

descr: 21605

descr: Israel

phone: +972 4 9883924

fax-no: +972 4 9884108

e-mail: veronica AT vir-tech.net

nserver: dns.netvision.net.il

nserver: nypop.ilron.net

person: Veronica Gottfried

address: Virtec Software ltd

address: 4 Hanapach st.

address: Carmiel

address: Israel

phone: +972 4 9883924

fax-no: +972 4 9884108

דווקא לאור הבאגים והעיצוב לא הייתי מיחס את זה לחברה מקצועית ומנוסה בפירסום כמו דפי זהב.

אבל נראה בבירור שמי שמופיע שם זה מי שמשלם על הפירסום. זה לא מערכת חיפוש אמיתית בין אתרים אלא תצוגת פירסום.

הפרטים של מי שרשום כזהות האנושית מאחורי אתר זאפ:

zap.co.il

descr: Zap computin ltd.

descr: Kibbutz Ramat-Hakovesh

descr: Ramat-Hakovesh

descr: 44930

descr: Israel

phone: +972 9 7474689

fax-no: +972 3 6179344

e-mail: lior AT zap.co.il

nserver: ns0.dnsmadeeasy.com

nserver: ns1.dnsmadeeasy.com

nserver: ns2.dnsmadeeasy.com

nserver: ns3.dnsmadeeasy.com

nserver: ns4.dnsmadeeasy.com

validity: 01-05-2009

person: Itamar Galili

address: Zap computing ltd.

address: Kibbutz Ramat-Hakovesh

address: Ramat-Hakovesh

address: 44930

address: Israel

phone: +972 9 7474689

fax-no: +972 3 6179344

e-mail: ig AT zap.co.il

שים לב שהמשרדים של זאפ רשומים בקיבוץ רמת הכובש. אבל החברה עצמה ידוע כי שייכת לחברת דפי זהב שמרכזה ברמת גן. זה עשוי להסביר את מספר הפקס שלהם שאינו באותו איזור חיוג כמו הטלפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים