פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אם המחיר הוא 400$, אל תסתכן בתג מחיר של 30$. נסה לגרום למוכר לרשום תג מחיר נמוך יותר מהמחיר המקורי, אך עדיין משהו שיהיה אמין. דוגמא טובה לכך תהיה תג מחיר של 250$, אתה עדיין תשלם מס, אבל המס עצמו יהיה יותר נמוך מהמס המקורי.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים אה? מכס זה מס יבוא או ייצוא.ויש מוצרים שהם פטורים ממכס. לדוגמא ספרים.ואאל"ט גם תוכנות, אבל בזה אני כבר לא בטוח.ולא צריך לתקן מכס ל"מס קניה". מכס זה שם של מס...
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים לא מדוייק, מכס הוא שם כולל למיסי היבוא.מכס כולל בתוכו מס קניה ומע"מ (ואולי הוצאות נוספות, תלוי במוצר).מע"מ יש על כל המוצרים (מלבד מוצרים מתחת לסכום מסויים) ללא יוצא מהכלל, מס הקניה משתנה בהתאם למוצר.אם אתה מביא מוצר שעלותו מעל הסכום המינימלי, אתה תמיד (בתיאוריה בכל אופן) תשלם מכס.לפעמים הוא יכלול רק מע"מ, ולפעמים הוא יכלול גם מס קניה.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים האמת שאני לא הכי מבין בזה, אבל מה שאתה אומר נראה לי לא נכון.מהסיבה הפשוטה שמשלמים מע"מ גם על מוצרים המיוצרים בארץ ואפילו על שירותים שניתנים לצרכן, ולכן לא יכול ליהיות שהוא חלק מהמכס - שעוסק רק ביבוא ויצוא.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים איך העובדה שמשלמים מע"מ על כל מוצר שהוא פוסלת את מה שאמרתי?אתה מוזמן להזמין משהו מחו"ל שיש עליו מס קניה, ולראות שאתה מקבל מהמכס דרישה לתשלום שכוללת גם מס קניה וגם מע"מ (וגם עמלות, וגם אגרות, וגם.. וגם... העיקר למצוץ את הדם כמה שיותר...)
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים שאם אתה אומר שמע"מ זה חלק מהמכס. משמע המכס הוא הגוף שגובה אותו.המכס מתעסק רק עם מוצרים שיובאו לארץ. (בוא נתעלם רגע מהיצוא, כי הוא פחות רלוונטי כרגע)לכן הוא לא יכול לגבות את המס שלו על מוצרים שיוצרו כאן, ובטח שלא על שירותים שקיבלת בארץ.ד"א, נראה לי שמצאתי את הבלבול.מס ערך מוסף הוטל בישראל ב-1 ביולי 1976' date=' מכוח חוק מס ערך מוסף, בעקבות המלצותיה של "ועדת אשר", שעסקה בעניין זה. בישראל המע"מ הוא בשיעור אחיד (למעט חריגים מעטים) על צריכה פרטית וציבורית ובגבייתו עוסקת רשות המסים בישראל [b'](קודם להקמתה עסק בכך אגף המכס ומע"מ).זה שהמכס גובה מע"מ, לא אומר שמע"מ זה חלק מהמס שנקרא מכס.כמו שאתה קונה כרטיס מסך מSpyPC והם לוקחים מע"מ, לא אומר שהמע"מ זה מס של החנות הזאת. זה מס כללי בארץ שנלקח על כל שירות או מוצר. ולא משוייך לגוף ספציפי.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים טעות בידיכם.ישנו גם מס הנקרא מכס, גם מס קנייה וגם מע"מ, והם אינם קשורים אחד לשני.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים טעות בידיכם. ישנו גם מס הנקרא מכס, גם מס קנייה וגם מע"מ, והם אינם קשורים אחד לשני. זה בדיוק מה שאמרתי..
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר תודה לכולם על התגובותלאחרונה נתקלתי באתר Ushops.co.il שמציע כתובת בארהב ומשם המוצר נשלח לישראלאתרים מסוג הזה דואגים גם לעקוף את המכס או שזה לא קשור?
פורסם 2008 בספטמבר 2917 שנים מחבר טוב נראה לי שאני יביא אותו כבר עם קרוב משפחה או משהו, תודה בכל מקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.