פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש שלי.המפרט הוא: sapphire ati 4870,e8400,asus p5q pro,ocz 2x2gb,segate 500gb32mbמסך samsung 2253bwcm690+seasonic500wדוד שלי ירכיב לי תמחשב ויתקין לי vitsa 64 bit... השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות אחרי זה ....? מבחינת התקנת דרייברים..? יש איזה דברים שאני צריך להוריד מהאינטרנט?דברים שאני צריך לשנות בהגדרות תצוגה או במסך ..?תודה רבה לעוזרים!!
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים תוריד מראש את כל הדרייברים מהאתר של אסוס ו-ATI כי אני ממש לא בטוח שהדרייברים שבדיסק שמצורף איתם מספיק עדכניים וטובים למערכת 64 ביט (שלדעתי זאת בחירה גרועה, אבל זה לא נושא התארד).
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אני הייתי ממליץ להוריד קודם עידכונים,להתקין אנטי וירוס,ואחרי זה כן דרייבים לכרטיס קול,מסך,כרטיס רשת,למרות שהרבה דברים ה וינדוס מזהה לבד כמו הכרטיס רשת ,רזולוציה זה אתה כבר תבחר לפי איך שנוח לך חוץ מזה תתחדש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.