עבור לתוכן

האם קריאת הנתונים מעידה על כשל אפשרי בחומרה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

UP

בחייאת, רק אל תשאירו אותי עכשיו להתמודד עם זה לבד, כי אני ממש לא יודע איזה נתונים צריך להכניס, ויותר מזה- איפה בדיוק צריך לעשות זאת ???

דרך אגב, מה משמעות החיצים הכחולים? אני מניח שסימן ה-וי הירוק מראה על תקינות, אבל גם זה כל הזמן משתנה יחד עם החיצים הכחולים...

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא הבנתי מה אתה מנסה לעשות כשאתה שואל "איזה נתונים צריך להכניס.. ואיפה" ?

הטמפרטורות שלך מצוינות לפי התמונה האחרונה שהבאת :)

פורסם
  • מחבר

Nike

קודם כל תמיד טוב לדעת שהערכים נראים תקינים. אבל אולי חשוב לציין, שאת התמונה הזו העליתי מיד אחרי שהפעלתי את המחשב והתקנתי את התוכנה. או במילים אחרות, לפני שהמחשב הספיק בכלל לעשות את "הסיפתח" שלו, ולהתחיל קצת להתאמץ... ;D

שנית, אתה בעצמך כתבת לי באחת ההודעות הקודמות, שבכדי שניתן יהיה לסדר את התוכנה כך שהיא תיתן התראה , - יש צורך להכניס את הטמפ' המכסימליות של הרכיבים, ושאתם תעזרו לי בזה, אחרי שאעלה תמונת מסך... ;)

פורסם

אה אמרתי את זה? ;D אוקיי תסלח לי :P

יש מדריך לשליטה במאווררים (סגולות SpeedFan) בסטיקי של פורום "אוברקלוקינג וקירור".. יש שם הסבר לפונקציות של התוכנה.

בהצלחה (: --> אם יש שאלות, אני כאן לעזור. אבל קודם תנסה לפי המדריך, בשביל זה הוא קיים. :jump:

פורסם
  • מחבר

תודה Nike

אבל תראה, בוא נניח שעם הטכניקה של הכנסת הנתונים, אני עוד איכשהו אוכל להסתדר בעזרת המדריך (בתנאי שהוא מאוד מפורט וכולל תמונות מסך בכל שלב ושלב :P )

הבעיה היא קודם כל למצוא את הערכים המכסימליים של כל רכיב, וזה יהיה לי קצת קשה לעשות בכוחות עצמי, בגלל רמת האנגלית הדלה שלי... :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים