עבור לתוכן

האם קריאת הנתונים מעידה על כשל אפשרי בחומרה?

Featured Replies

פורסם

לקחת רכיב, רכיב להיכנס לאתר היצרן, ולחפש שם את ערכי הטמפרטורה שבהן הוא בנוי לעבוד?

ברוב האתרי יצרן לא תמצא טווח טמפ' פעולה,

לגבי מעבדים אני זוכר שרשמתי אתר מאוד מפורט עם טבלה לכל דגם, רק שאין לי מושג איפה רשמתי את זה :smile1: תנסה בסטיקי של תמיכה טכנית...

בקשר להרדיסקים זה משתנה מאוד בין יצרן ליצרן, WD ו-סיגייט(מקסטור) יודעים לעבוד טוב גם ב-55 מעלות, סמסונג לעומת זאת יותר רגישים.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה לכם.

אנסה מאוחר יותר להתקין את SpeedFan על מחשב המדיה הסנטר, ואז אשים כאן תמונת מסך של הנתונים.

אשמח אם תוכלו לעזור לי לקבוע את הערכים הרצויים והיכן בדיוק לרשום אותם בתוכנה.

לצערי, אני קצת נוטה "לאבד את הרגליים והידיים" במפרטים הטכניים המופיעים באתרי היצרן :)

המזל הוא שמספיק לעשות את כל התהליך פעם אחת בלבד (כך לפחות אני מניח). אחר כך, אם הכול יעבור בשלום, אני פשוט אתן גיבוי (IMAGE)) עם ACRONIS ואז לא אצטרך יותר להתעסק עם זה...

דרך אגב, יכול להיות שאני טועה, אבל לא מצאתי את SpeedFan ברשימה הראשית שבסטיקי.

יכול להיות?

פורסם

הורדתי אותה מהסטיקי בגלל הבעיות שכתבתי קודם, הרבה התלוננו שאין להם מושג למי כל טמפ' שייכת.

אתה יכול להוריד אותה מאתר היצרן: http://www.almico.com/speedfan435.exe

פורסם
  • מחבר

אוקיי, הורדתי

אעדכן בהמשך עם תמונת מסך של המדיה סנטר.

תודה בינתיים!

[br]פורסם בתאריך: 1.10.2008 בשעה 13:21:35

הורדתי אותה מהסטיקי בגלל הבעיות שכתבתי קודם, הרבה התלוננו שאין להם מושג למי כל טמפ' שייכת.

אתה יכול להוריד אותה מאתר היצרן: http://www.almico.com/speedfan435.exe

טוב, מצטער שאני מסתבך עם כל דבר קטן, אבל הקובץ שהורדתי לפי הלינק הזה הוא קובץ php שאין שום אפשרות לפתוח אותו :bash:

פורסם
  • מחבר

בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה.

כשאני לוחץ על הלינק הכחול SpeedFan 4.35

נפתח אצלי מנהל ההורדות, ולכאורה זה מראה שמדובר בקובץ speedfan435.exe (כפי שנראה גם בתמונה)

אבל בסופו של דבר הקובץ שיורד זה עם סיומת php

???

[attachment deleted by admin]

פורסם

קליק ימני> Save Target As

וכשאתה עושה Save אז תוודא לפני כן שהקובץ שם מסתיים בEXE.

פורסם
  • מחבר

כמובן שניסיתי גם לבטל את מנהל ההורדות, ולהוריד דרך

קליק ימני> Save Target As

אבל אז הקובץ שמופיע הינו מסוג מסמך HTML

אגב, עד כמה שאני מצליח להבין עם האנגלית המוגבלת שלי, הם מציינים שם באתר שתיתכן בעיה בהורדה ואולי זאת הכוונה...

פורסם

האתר שלהם לא מסתדר עם מנהלי הורדות צד שלישי אבל מעולם לא עשה לי בעיה עם ההורדה הסטנדרטית של IE\FF...

פורסם
  • מחבר

אז למה בכל זאת, אני לא מצליח להוריד עם ההורדה הסטנדרטית של IE את קובץ ההפעלה, אלא רק קובץ מסמך?

יכול להיות שזה קשור לנורטון אנטי וירוס?

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה

למען האמת הצלחתי למצוא את התוכנה באתר אחר (ושם אין בעיה להוריד), ומדובר בגרסה האחרונה ביותר 4.35 לעומת גרסה 4.32 בלינק שנתת:

http://www.filehippo.com/download_speedfan/

אבל אני כמובן אהיה שקט יותר אם אוריד את הגרסה מהלינק שלך, אלא אם תגיד לי אחרת ;)

פורסם

פייל היפו אמינים, אתה יכול להשאר איתה.

פורסם

מפרט מלא?

פורסם
  • מחבר

אוקיי לאחר כל התלאות (מזכיר לי פרק מהסדרה "נשואים פלוס" שבו אל באנדי והשכן שלו מנסים להרכיב סוג של רהיט אותו קנו בחלקים, ולאחר כמה שעות של עבודה, כשאשתו של בנאדי שואלת אם הם כבר סיימו, הוא עונה לה שרק עכשיו הם הצליחו לפתוח את ארגז הכלים ;D) התקנתי את גרסה 4.35 במחשב המדיה סנטר ולהלן תמונת המסך שמראה את הנתונים ( מקווה שזו התמונה הנחוצה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים