פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים שלוםיש לי בעיה רצינית במסנג'ר live 8.5 מאז אתמול כנראה מרשימת אנשי הקשר התקבל קובץ אוטומטית וכנראה זה וירוס ומאז המסנג'ר התחרפן אני מתחבר ומלא חלונות של אנשי הקשר קופצים ותוקעים את המסנג'ר ומאז אני לא יכול להתחברניסיתי להתקין מחדש ועדיין לא עזר, סרקתי עם האנטי וירוס והוא לא מצא שום דברבבקשה שמישהו יעזור לי!! תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר אין אני משתגע!! סרקתי עם CCLEANER וADAWARE 2008 ושום דבר לא עוזר אני מתחבר ואז אוטומטית זה שולח לבד קבצים לכל רשימת אנשי הקשר שלי
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר אני אנסה עכשיו עם זה מקווה מאוד שיעזור.. תודה רבה לכם בכל אופן *אחרי התקנת הMSN CLEANER זה לא עושה את הבעיה הזאת מקווה שזה יישאר ככה תודה רבה
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר מקפיץאחרי שחשבתי שהסתדר ובאמת כמה שעות זה לא עשה את זה היום שוב הבעיה חוזרת על עצמה סרקתי עם כל תוכנה אפשרית וזה לא מראה לי על שום וירוסאני מייואש כבר למישהו יש רעיון איך פותרים את הדבר הזה :s05:תודה
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים חבל,תנסה למחוק את הMSN ואז לסרוק עם התוכנה שוב,כדי שתנקה,ואולי הוירוס בעצם לא נמחק אלא מתקשר כל הזמן לMSN ,אתה מוריד לMSN כול מיני תוספות כמו סמיילים?איזה אנטי וירוס אתה משתמש? נסה חבילת אבטחה של קספרקסי יש אותה ל14 יום ניסיון,אולי יש לך אנטי וירוס לא מוצלח.
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים מחבר לא הורדתי שום דבר למסנג'ר ויש לי NOD 32 הוירוס זה photo.zip משהו כזה
פורסם 2008 בספטמבר 2817 שנים נסה את זה הפיתרון למטה באפורhttp://blog.zurka.us/index.php/2007/04/02/new-msn-messenger-virus/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.