פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מישהו רוצה כלב רוטווילר קטן בן 3 חודשים (חמוד).אין לי מה לעשות איתו.אם מישהו רוצה באמת שיגיד לי.
פורסם 2003 ביוני 1322 שנים מה זאת אומרת אין לך מה לעשות איתו?קנית אתו ואתה רוצה לתת אותו או משהו?נ.ב:תמיד תוכל לתת אותו לצער בעלי חיים......
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים הייתי בשמחה לוקח אבל ההורים שלי אוהבים רק כלבים מכוערים וקטנים כמו קוקר ספניילים, פודלים, פינצ'רים...
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים הייתי בשמחה לוקח אבל ההורים שלי אוהבים רק כלבים מכוערים וקטנים כמו קוקר ספניילים, פודלים, פינצ'רים...האחרונים ... הם לא ממש כלבים , הם שליחי הרוע , עכברושים נטולי זנב , זרע השטן .הגזע היחיד שאני פוחד ממנו .פינצ'רים , ארורים תהיו .
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים גיזעי? עם תעודות?אני אשמח לאמצו - יש לנו גינה ענקית, תהיה בטוח שהוא יקבל ביית חם ואוהב אצלנו.
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים גיזעי? עם תעודות?אני אשמח לאמצו - יש לנו גינה ענקית, תהיה בטוח שהוא יקבל ביית חם ואוהב אצלנו.תבורך בן אדםסתם יצא להם שם רע , הם כלבים מעולים בעלי רמת אינטיליגנציה גבוהה בהשוואה לכלבים אחרים וכמובן חמים ואוהבים :smoke:
פורסם 2003 ביוני 1622 שנים מה הקשר גינה?אתה לא נותן לו לישון בבית?הכלב שלי יושן אל הספה......(וכן גם לנו יש גינה ענקית)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.