עבור לתוכן

מה לעשות עם הכסף שאני ארוויח ביום כיפור?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? :)

אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?

• תגובות 67
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טפו יא מחלל יום כיפור, מי המעביד שלך? הוא צפוי לקנס עצבני, אסור לעבוד ביום כיפור גם אם הגעתם להסכמה בינכם![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:18:45

היי, השם שלנו נורא דומה :-\
פורסם

מי המעסיק שלך? אני רוצה גם ;)

בעיקרון זה תלוי מה אתה צריך, אם אתה רוצה קונסולה, אני אישית מעדיף את הX360.

פורסם

תריץ חיפוש בפורום קונסולות ותחליט מה מתאים לך יותר :xyxthumbs:

(למרות שאני מעדיף את הPS3)

פורסם

טפו יא מחלל יום כיפור, מי המעביד שלך? הוא צפוי לקנס עצבני, אסור לעבוד ביום כיפור גם אם הגעתם להסכמה בינכם![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 14:18:45

היי, השם שלנו נורא דומה :-\

מי אמר שאסור לעבוד ביום כיפור? ונניח שכן (וזה לא נשמע לי הגיוני), ואם נגיד המעסיק שלו נוצרי/מוסלמי, הוא גם צריך לסבול ולסגור את העסק שלו? זה לא הוגן. וגם אם הוא יהודי ולא רוצה לסגור את העסק שלו זה לא הוגן.

פורסם

שלום חברים אני חדש פה מה שלומכם? :)

אז ככה נראה לי יש פה חברה שמבינים בדברים מגניבים ורציתי להתייעץ אתכם... סגרתי עם הבוס שלי שאני עובד ביום כיפור הקרוב, במשך כל יום כיפור וזה ייצא לי משהו בין 2000 ל-3000 שקל רק על היום הזה (200% + שעות נוספות). ואני מתלבט מה לעשות עם הכסף הזה.. חשבתי אולי לקנות קונסולה, פלייסטיישן 3, מה דעתכם??? אולי משהו אחר?

מזון לנזקקים.

פורסם
  • מחבר

אני שליח פיצה.

פורסם

שליח פיצה ביום כיפור- FAIL אטומי חח.

נ.ב. גם אני רוצה!

פורסם

ולא שמעתם על הדבר המוזר הזה...... נו איך זה היה.....

אהה - אסור לסוע ביום כיפור? :screwy:

פורסם

אסור? תראה לי איפה זה רשום ::)

חבוב איפה אתה עובד? סדר לי גם, מתאים לי להרוויח 2000 שקל ביומיים X:

פורסם

גם לי - יאללה HWzone הולכים לפיצה :jump:

בכל מקרה מותר לסוע ביום כיפור על פי החוק, זה פשוט לא נהוג.

פורסם
:xyxthumbs::yelclap: ;D 8) :silly::smile1::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם

נפתח פה ת'רד במדור גאדג'טים - מה לעשות עם הכסף - תעיין שם - אותם תשובות

פורסם

קודם כל, מי לעזעזל מזמין פיצה ביום כיפור :silly:

דבר שני, בנוסף לקסדה שלך, רצי שתביא איתך גם שכפ"ץ. כי בד"כ לא נוהגים לראות בעין יפה אנשים שנוסעים בכיפור.

ואתה כנראה תתוגמל בהתאם בכמות נכבדת של אבנים, ויש מצב שיזרקו לך את הטוסטוס מאיזה גשר.

פורסם
  • מחבר

חברים קיבלתי כבר 3 הודעות פרטיות על "תסדר לי עבודה ביום כיפור במשלוח פיצה" ואני לא יכול להחזיר תשובה כי אין לי 5 הודעות בפורום, אז רק רציתי להודיע שאנחנו בתפוסה מלאה ואני מצטער.

חוץ מזה רובכם בכלל לא יודעים איפה הכפר שלי והסיכוי שתגיעו לשם (בחיים) הוא קלוש :)

יש למישהו עוד הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים